fbpx

Novatron ja Turun AMK järjestävät yhteistyössä tietomallikoordinaattorikoulutuksen vuonna 2022!

27 lokakuun, 2021

Tuotannon tietomallikoordinaattorikoulutus toteutetaan vuonna 2022 yhteistyössä Novatronin ja  Turun ammattikorkeakoulun kanssa.

Koulutuksen tavoitteena on tuottaa arvoa ja kehittää opiskelijan, sekä hänen organisaationsa osaamista jatkuvasti kehittyvässä rakennetussa ympäristössä. Koulutus soveltuu rakennushankkeissa toimiville ja tietomalliasiantuntijan tehtäviin suuntautuville henkilöille suunnittelu-, tuotanto- ja tilaajaorganisaatioissa. Osallistujalla toivotaan olevan kokemusta rakennushankkeessa toimimisesta.

Koulutuksen käynyt pystyy toiminaan suurimpien ja vaativimpien mallipohjaisten infrahankkeiden tietomallikoordinaattorin tehtävissä. Lisäksi hän pystyy ohjaamaan hankkeen osapuolia inframallien käytössä ja hyödyntämisessä sekä toimimaan tietomallihankkeen organisoinnin ja johtamisen tukena.

Toteutustapa

Opetus koostuu tietopuolisesta opetuksesta (lähiopetus, etäopiskelu) runsaine harjoituksineen ja itsenäisistä harjoitustehtävistä sekä koko opiskelun ajan jatkuvasta projektityöstä. Harjoitus -ja oppimistehtävät voidaan suorittaa omien työtehtävien ohessa sekä kehittää koko organisaation digitaalisia toimintatapoja.

Ensisijaisesti lähiopetuspäivät järjestetään Turun ammattikorkeakoulun kampuksella.

Lähiopetuksen päivämäärät ovat:

  • Jakso 1 -vk.4 26.-27.1.2022
  • Jakso 2 -vk.6 9.-10.2.2022
  • Jakso 3 -vk.10 9.-10.3.2022
  • Jakso 4 -vk.14 6.-7.4.2022
  • Seminaaripäivä -vk.20 18.5.2022

Tutustu koulutussisältöihin tästä

Koulutuksen läpäisseet ansaitsevat kurssista kahdeksan (8) opintopistettä.

Koulutuksen hinta:

Koulutuksen hinta on 3300 € alv% 0

Lue lisää ja ilmoittaudu:

https://www.turkuamk.fi/fi/tyoelamapalvelut/koulutushaku/tuotannon-tietomallikoordinaattori-8-op/

Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 12.01.2022.

Ilmoittautumisen päättymisen  jälkeen oppilaitos ottaa kaikkiin osallistujiin yhteyttä ja antaa jatko-ohjeistuksen itse koulutuksesta.

 

Jaa artikkeli:

Katso myös:

Ota yhteyttä

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.