fbpx

Tee massanlaskenta helposti Novatronin 3D-Win -ohjelmistolla!

 

3D-Win -ohjelmiston monipuolisilla toiminnoilla laadit, editoit ja tarkistat maastomalli- ja rakennepintoja massalaskennan tarpeisiin. Samalla varmistat kilpailukykyiset tarjoukset ja pienennät riskejä toteutusvaiheessa. Ja mikä parasta, 3D-Winin avulla voit hyödyntää tarjouslaskennassa tehtyjä malleja myös urakan toteutusvaiheessa, ja säästät aikaa sekä rahaa!

3D-Win sisältää kattavat toiminnallisuudet tarjouslaskentamateriaalin mukana tulevien tietomallien käsittelyyn!

Ohjelmiston avulla voit mm.:

  • Tarkastaa määriä kolmella eri massalaskentamenetelmällä
  • Laskea pinta-aloja ja pituuksia
  • Tulostaa laskelmista havainnollisia raportteja
  • Suunnitella työvaiheita
  • Tarkastaa rakennussuunnitelmamallin käyttökelpoisuuden rakentamiseen

3D-Winin avulla voit hyödyntää Maanmittauslaitoksen ja kuntien avoimen rajapinnan karttapalveluita. Saat halutessasi taustalle vaikkapa Maanmittauslaitoksen maastokartat, ortokuvat tai taustakartat, joista on varmasti hyötyä jokaisessa hankevaiheessa tarjouslaskennasta toteutukseen.

Voit hyödyntää monipuolista 3D-Win -ohjelmistoa myös urakan toteutusvaiheessa: Ohjelmistolla tarkastat helposti suunnittelijalta saadut rakennussuunnitelmamallit sekä laadit koneohjaus- ja paikalleenmittausaineistoja työmaan tarpeisiin. Toteutuneiden massojen laskenta ja havainnollisten laskentaraporttien laatiminen on helppoa. Vakuutat tilaajan työn laadusta havainnollisilla tarkemittausraporteilla.

3D-Win -ohjelmiston käyttäjänä saat käyttöösi myös asiantuntevan tukipalvelun, joka auttaa ja opastaa kaikissa tilanteissa, käyttöönotosta lähtien.

 

”3D-Win ohjelmiston käyttöönotto yrityksessämme oli käänteentekevää niin tarjouslaskentaan, kuin työmaille ja se maksoi itsensä takaisin jo ensimmäisessä urakassa.”

-Lauri Bragge/STM Infra Oy

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteys 3D-Win -myyntiimme. Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä

Ville Reponen

Ville Reponen

Myyntipäällikkö, 3D-Win-ohjelmisto

ville.reponen@novatron.fi

0400 186 844

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.