fbpx

Inframallinnuspäivät – Suomen suosituin mallipohjaisen rakentamisen seminaari




Vuodesta 2016 lähtien järjestetyillä Inframallinnuspäivillä  kohtaavat kaikki mallipohjaisen rakentamisen osapuolet: Tilaajat, suunnittelijat, rakentajat, mittaajat, urakoitsijat, tutkijat sekä alan muut tärkeät tekijät kuten oppilaitosten edustajat.

Tapahtuman luennot käsittelevät Suomen infra-alan kehityshankkeita sekä käytäntöjä. Luennoilla jaetaan mallipohjaisen tuotannon haasteita, kehityskohteita sekä mahdollisuuksia, joista sinulle saapuu kertomaan henkilöt suoraan infra-alan ytimestä.

Inframalllinnuspäivät toimii myös avoimena foorumina rehelliselle keskustelulle siitä, miten voimme yhdessä infra-alan ammattilaisina edistää Suomen infrarakentamista. Esitysten ja tapahtumaillallisen aikana on mahdollisuus verkostoitua ja saada arvokasta sparrausta alalla kokeneilta ammattilaisilta.

 

”Ohjelma oli mielenkiintoinen ja sisällöltään hyödyllinen. Uutena osallistujana oli myös mukava tavata alan toimijoita.” – Kävijäpalaute

 

 

Vuoden 2024 keynote-puhujat

 

Seuraavat Inframallinnuspäivät järjestetään Tampere-talossa 26.-27.3.2024

 

Tapahtuman hinta on 549 € + alv 24%  sisältäen:

  • Kahden päivän koulutuksen Tampere-talossa
  • Luentomateriaalit (lähetetään jälkikäteen)
  • Aikataulun mukaiset ruokailut (lounas ja kahvitukset)
  • Illallinen 26.3.2024
  • Verkostoitumistilaisuus
  • Huomioithan, ettei lipun hintaan kuulu hotellimajoitusta.

 

Huom! Tänä vuonna tarjoamme myös mahdollisuuden päiväkohtaisten lippujen hankintaan:
Päivälippu, tiistai  tai keskiviikko  445,00€ + alv.24%

 

Miksi osallistua Inframallinnuspäiville?

1. Vastaavanlaisia tapahtumia ei ole muita Suomessa.
2. Tarjoamme foorumin avoimelle keskustelulle alan digitalisoitumisen tilanteesta ja kehitysaskelista.
3. Pääset kuulemaan huikeita luentoja suoraan alalla toimivien hankkeiden ytimestä!

 

Saadun palautteen perusteella tapahtumaan osallistuneet ovat kokeneet tapahtuman erittäin tärkeäksi ja tarpeelliseksi.

 

LIPUN MYYNTI SULKEUTUNUT

Tutustu ohjelmaan alta

 


Katso IMP-tunnelmia aiemmilta vuosilta

Mitä osallistujille on luvassa?

Tapahtuma tarjoaa osallistujille käytännön esimerkkejä kaikista rakennetun ympäristön osa-alueista: lähtötiedot, suunnittelu, rakentaminen, tilaajan näkökulmat, luovutus sekä omaisuudenhallinta ja infran teknologiat.

Osallistuja pääsee kehittämään työskentelyään tai organisaationsa toimintaa tapahtumasta saatujen uusien näkökulmien avulla.

Kaksipäiväiset Inframallinnuspäivät koostuvat virallisesta ohjelmasta sekä illallisesta, joiden aikana pääset verkostoitumaan, kehittymään ja ideoimaan alan kovimpien tekijöiden kanssa.

 

 

 

Monipuolinen luennoitsijakattaus

Lauteille nousevat niin tilaajat, suunnittelijat, rakentajat, mittaajat, tutkijat kuin kunnossapitäjätkin jakamaan kokemuksia.

Esitykset antavat vinkkejä ja työkaluja, joiden avulla voit oppia tai viedä tietomallinnusta eteenpäin omassa organisaatiossa.

Puhujina on nähty: 

Tapahtumasta sanottua

”Hyvä teema, kun ei ole esitelmät mainospuheita. Hyviä esiintyjiä löytynyt. Hyvä ruuat ja erinomainen iltapilkki. Hyvät osallistujat, verkostoituminen toimii.”

”Luennot, tarjoilut ja ohjelma loistavasti huolella suunniteltu”.

”Saatiin alan toimijoille pureskeltavaa ja yhteisiä suuntaviivoja, sillä pelkkä foorumikeskustelu ei saa kaikkien huomiota. Täällä tehdään aitoja yhteistyösopimuksia ja opitaan, miten saadaan yhteiset käytännöt ja toimintatavat onnistumaan!”

”Mielenkiintoinen ohjelma sekä mahdollisuudet keskustella muiden inframallinnuksesta kiinnostuneiden asiantuntijoiden kanssa. Erityisesti laaja kattaus eri näkökulmista pidettyjä esityksiä avasi taas omaa ajattelua aihepiiriin liittyen.”

”Ehdottomasti se, että oli hyvä meininki. Esityksissä ei myöskään kaunisteltu asioita vaan, jos jossain nähtiin ongelmia, niin ne tuotiin esille. Ehkä seuraava steppi olisi se, että miten ne ongelmat ratkaistaan. Tauot ruokailuineen oli myös hyvin järjestetty. Kiitos.”

”Esityksissä annettiin kerrankin myös kriittistä näkökulmaa. Muutosta ei tapahdu ilman rehellisyyttä!”

 

Lähde: Inframallinnuspäivien kävijäpalaute

Katso myös:

Ota yhteyttä

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.