Inframallinnuspäivät – Suomen rehellisin tietomalliseminaari

Vuodesta 2016 lähtien järjestetyt Inframallinnuspäivät on noussut yhdeksi vuoden odotetuimmaksi infra-alan tapahtumaksi. Tapahtuma on kahden päivän mittainen ja koostuu noin kahdestakymmenestä rakennettua ympäristöä käsittelevästä esityksestä. Esitykset käsittelevät Suomen suurimpia infra-alan kehityshankkeita, joita saapuvat kertomaan hankkeiden ydinhenkilöt.

Vuosien varrella IMP-lyhenteelläkin tunnettu tapahtuma on kerännyt erityiskiitosta esitysten suorasta rehellisyydestä tuoden esiin mallipohjaisen tuotannon haasteet, kehityskohteet sekä mahdollisuudet. Tapahtumasta on kehittynyt avoin foorumi kaunistelemattomalle keskustelulle siitä, miten yhdessä infra-alan ammattilaisina voimme kehittää suomen infrarakentamista. Esitysten aikana sekä tapahtumaillallisella sinulla on mahdollisuus verkostoitua ja saada henkilökohtaista sparrausta alan muilta konkareilta.

 

Miksi osallistua Inframallinnuspäiville?

1. Vastaavanlaisia tapahtumia ei ole muita Suomessa.
2. Tarjoamme foorumin avoimelle keskustelulle alan digitalisoitumisen tilanteesta ja kehitysaskelista.
3. Pääset kuulemaan huikeita luentoja suoraan alalla toimivien hankkeiden ytimestä!

 

Saadun palautteen perusteella tapahtumaan osallistuneet ovat kokeneet tapahtuman erittäin tärkeäksi ja tarpeelliseksi.

 

Lipunmyynti vuoden 2023 Inframallinnuspäiville on auki!

Varaa paikkasi heti!

 

Tutustu vuoden 2023 ohjelmaan!

 

Katso IMP-tunnelmia aiemmilta vuosilta

 

 

Mitä osallistujille on luvassa?

Tapahtuma tarjoaa osallistujille käytännön esimerkkejä kaikista rakennetun ympäristön osa-alueista: lähtötiedot, suunnittelu, rakentaminen, tilaajan näkökulmat, luovutus sekä omaisuudenhallinta ja infran teknologiat.

Osallistuja pääsee kehittämään työskentelyään tai organisaationsa toimintaa tapahtumasta saatujen uusien näkökulmien avulla.

Kaksipäiväiset Inframallinnuspäivät koostuvat virallisesta ohjelmasta sekä illallisesta, joiden aikana pääset verkostoitumaan, kehittymään ja ideoimaan alan kovimpien tekijöiden kanssa.

 

 

 

Monipuolinen luennoitsijakattaus

Lauteille nousevat niin tilaajat, suunnittelijat, rakentajat, mittaajat, tutkijat kuin kunnossapitäjätkin jakamaan kokemuksia.

Esitykset antavat vinkkejä ja työkaluja, joiden avulla voit oppia tai viedä tietomallinnusta eteenpäin omassa organisaatiossa.

Puhujina on nähty 

Tapahtumasta sanottua

”Ei pelkkää hypetystä vaan konkretiaa ja ongelmakohtia nostettu.”

”Saatiin alan toimijoille pureskeltavaa ja yhteisiä suuntaviivoja, sillä pelkkä foorumikeskustelu ei saa kaikkien huomiota. Täällä tehdään aitoja yhteistyösopimuksia ja opitaan, miten saadaan yhteiset käytännöt ja toimintatavat onnistumaan!”

”Käytännönläheisempiä aiheita, työmaaesittelyjä tms. Kaikki ovat varmasti yhtä mieltä siitä, että haasteita on paljon, ja oli raikastavaa, että niistä puhuttiin avoimesti.”

”Hyviä esiintyjiä ja hyviä esityksiä. Paljon hyödyllistä tietoa ja oppia omiin työtehtäviin.”

”Esityksissä annettiin kerrankin myös kriittistä näkökulmaa. Muutosta ei tapahdu ilman rehellisyyttä!”

 

Lähde: Inframallinnuspäivien kävijäpalaute

Katso myös:

Ota yhteyttä

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.