Inframallinnuspäivät 2020 – uusi ajankohta 2.-3.2.2021

27 helmikuun, 2020

Inframallinnuspäivien järjestelytoimikunta on päättänyt siirtää tapahtuman uuteen ajankohtaan Valtioneuvoston suosituksiin pohjaten.
Tällä päätöksellä haluamme omalta osaltamme tehdä kaikkemme koronaviruksen leviämisen estämiseksi.
Inframallinnuspäivien uusi ajankohta on 2.-3.2.2021. Tapahtuma järjestetään myös silloin Tampere-talossa.

 —————-

Inframallinnuspäivät 2020 on Novatronin neljättä kertaa järjestämä infra-alan seminaari, jossa pureudutaan niin tilaajan, suunnittelijan, rakentajan, mittaajan kuin kunnossapitäjänkin muuttuviin prosesseihin tietomallinnuksen alati kehittyvässä maailmassa.  Kaksipäiväinen seminaari koostuu noin 15 puheenvuorosta, joissa käsitellään suomen infra-alan kehityshankkeita viimeisen vuoden ajalta.

Tämän vuoden pääpuhujat ovat infra-alan digitalisaatioprofessori Kalle Vaismaa Tampereen yliopistosta sekä Väylän rakentamisinvestoinneista vastaava toimialajohtaja Pekka Petäjäniemi.

Seminaari esittelee viimeisen vuoden aikana suomessa tapahtuneet innovaatiot ja kehitysaskeleet suunnittelusta toteutukseen asti. Hankkeiden vetäjät jakavat sinulle parhaimmat vinkit ja työkalut, miten voit viedä tietomallinnusta eteenpäin omassa kunnassasi tai organisaatiossasi. Esitysten aikana sekä tapahtumaillallisella sinulla on mahdollisuus verkostoitua ja saada henkilökohtaista sparrausta alan muilta konkareilta.

 

Hinta 390€ + alv. Hinta sisältää kahden päivän koulutuksen, koulutusmateriaalit, aikataulun mukaiset ruokailut, sekä illallisen.

Lataa vuoden 2019 inframallinnuspäivien pääpuhujan, Arto Kiviniemen esitys tästä.

Ilmoittaudu nyt

ps. vuoden 2019 inframalllinnuspäivät saivat paljon kiitosta!
Kävijät kokivat tapahtuman tarpeelliseksi, ja antoivat kokonaisarvosanaksi 4.2 (asteikolla 1-5).

 

Luennoitsijat

Kalle Vaismaa

Kalle Vaismaa työskentelee Tampereen yliopistossa infra-alan digitalisaatioprofessorina. Hänen tekemän tutkimuksen tavoitteena on lisätä tuottavuutta infra-alalla digitalisaatiota hyödyntämällä. Inframallinnuspäivillä hän esittelee juuri valmistuneen TIKARI-hankkeen, jossa valmistui esiselvityksenä tiekartta infra-alan tuottavuuteen.

Pekka Petäjäniemi

Pekka Petäjäniemi toimii Väylän rakentamisinvestoinneista vastaavana toimialajohtajana.  Pekalla on 34 vuoden kokemus infra-alalta niin suunnittelusta kuin rakentamisesta ja hänen tavoitteenansa on viedä alaa eteenpäin sekä parantaa tuottavuutta. Hän tulee kertomaan millaisia odotuksia Väylällä on tietomallintamista kohtaan

Mikko Ailisto

Mikko Ailisto toimii rata- ja tiesuunnittelijana Finnmap Infra Oy:ssä. Suunnittelutyön lisäksi Ailisto on ollut laatimassa ohjeistusta automaattisen toteutumatiedon mittaamiseksi ja raportoinniksi päällystystöissä. Mikon aihe seminaarissa on Tieväylien päällystystyökoneiden ohjaus suhteellisessa koordinaatistossa

Jaana Kalliolaakso

Työskentelee Väyläviraston Hankkeet –toimialalla hanketietojen kehittämispäällikkönä. Jaana on kaksi vuotta ollut mukana Velho-allianssissa, joka toteuttaa Väyläviraston uutta tietojärjestelmää (Velhoa). Tässä järjestelmähankkeessa hän toimii projektivelhon tuoteomistajana. Jaanan toimenkuvaan Väylällä kuuluu myös muita mm. tiedonhallintaan liittyviä kehittämistehtäviä.  Ennen nykyisiä tehtäviä hän on toiminut projektipäällikkönä mm. väyläsuunnittelun ja rakennuttamisen tehtävissä.  Jaanan esitys on keskiviikkona aiheena Velho-hanke.

 

 

Jaa artikkeli:

Katso myös:

Ota yhteyttä

Elina Puurunen

Elina Puurunen

Viestintäkoordinaattori

elina.puurunen@novatron.fi

03-357 2632

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.