fbpx

Digitaaliseen infrarakentamisen koulutuspalvelut

Tietomallipohjainen toiminta ja digitaalisuus vaikuttavat mittavasti rakennusalan toimintatapoihin ja prosesseihin. Koulutuspalveluidemme tarkoitus on parantaa asiakkaan tiedonhallintaa sekä tietomalliosaamisen tasoa ja soveltamisvalmiuksia. Toisin sanoen, saada teknologian ja prosessien mahdollistamat hyödyt käyttöön käytännössä löytämällä näkökulmia ja kokemuksia, joita asiakkaamme voivat hyödyntää omassa työssään.

Tarjoamme aina asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä koulutuspaketteja. Kouluttajillamme on vuosien kokemus mallipohjaisista työmaista ja koulutuspalvelumme perustuvat vankkaan, käytännön toteutuksissa hankittuun osaamiseen. Tämän lisäksi olemme vahvasti mukana rakennetun ympäristön tietomalliosaamisen ja tiedonhallinnan kehittämisessä ja käyttöönotossa, joten voimme käyttää koulutuksissamme aina ajantasaisinta tietoa, infra-alan digitalisaation nopeasta etenemisestä huolimatta.

Katso myös:

Ota yhteyttä

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.