Xsite® PRO 3D

Novatronin Xsite® PRO 3D-koneohjauksen avulla tiedät aina mitä pitää rakentaa, minne ja miten!

Ei enää tarvetta paperisuunnitelmille tai koneesta poistumiselle koron tarkastusta varten! Novatronin helppokäyttöisen Xsite® PRO 3D:n avulla voit tehdä työsi kerralla oikeaan korkoon, ilman yli- tai alileikkuuta.

Työskentele senttitarkkuudella ilman ylimääräisiä keskeytyksiä.

Kaikki tarvittava tieto ja työsuunnitelmat näkyvät kuljettajalle selkeältä kosketusnäytöltä helposti ymmärrettävässä muodossa. Järjestelmän päätoiminnot, kuten mallin valinta sekä toteumatiedon tallennus ovat vain yhden kosketuksen takana.

Suunniteltu, valmistettu ja testattu Suomessa

Novatronin koneohjaus on kehitetty yhdessä suomalaisten maanrakentajien ja -mittaajien kanssa kotimaisen infrarakentamisen tarpeisiin, joten voit olla varma, että Xsite® PRO 3D:n kanssa olet aina kehityksen kärjessä!

Pyydä tarjous

image
Kauhan kulmien nuoli-indikaattorit

Kauhan kulmien nuoli-indikaattorit

Koneohjausjärjestelmä näyttää korkoeron valittuun pintaan yhtäaikaisesti kauhan vasemmasta sekä oikeasta reunasta mitattuna. Tavoitesyvyys esitetään selkeästi nuolilla sekä numeroarvoilla. Kauhan kallistusindikaatori opastaa kääntämään kauhan tarvittavaan kallistukseen, jolloin säästät aikaa ja työsi valmistuu nopeammin!

Automaattinen kauhan mittapisteen vaihto

Automaattinen kauhan mittapisteen vaihto

Kun kauhan mittapiste on asetettu automaattiseksi, järjestelmä vaihtaa kauhan mittauspisteen paikan kauhasi asennon perusteella. Kauhan ollessa suorassa mittauspiste on kauhan keskellä, ja kun kallistat kauhaa oikealle tai vasemmalle, mittapiste siirtyy automaattisesti kauhan alimpana olevaan kulmaan.

Kerää toteumatietoa helposti

Kerää toteumatietoa helposti

Xsite® PRO 3D:llä keräät toteumatiedot nopeasti ja helposti, vain yhdellä kosketuksella. Koneohjausjärjestelmä tallentaa toteumatiedon ja sitoo sen automaattisesti valittuna olevaan rakennekerrokseen. Sinun ei siis itse tarvitse määrittää pisteelle koodia, vaan järjestelmä tekee sen puolestasi!

Käytä 3D-malleja tehokkaasti

Käytä 3D-malleja tehokkaasti

Suunnitelma-aineistot koostuvat monesti useista erityyppisistä malleista. Xsite® PRO 3D:lla saat kaikki pintamallit, linjat, pisteet ja taustakartat ruudulle näkyviin samanaikaisesti. Myös mittaaminen useampaan kohteeseen yhtäaikaisesti on mahdollista, esimerkiksi tienrakentamisessa pintamalliin ja mittalinjaan.

Ota hyöty irti tietomalleista

Ota hyöty irti tietomalleista

Xsite® PRO 3D:n helppokäyttöisten toimintojen ansiosta voit nopeasti selata aineiston eri rakennekerroksia ja linjoja, nähdä kohteiden nimikkeet ja koodit sekä valita näkyväksi tai piilottaa eri kohteita. Xsite® PRO 3D on kehitetty tukemaan tietomalleja (BIM) kokonaisvaltaisesti.

Luo omia 3D-malleja

Luo omia 3D-malleja

Opastavan mallityökalun avulla voit luoda omia 3D-malleja suoraan työkoneesi hytissä. Voit mm. luoda linjoja jo olemassa olevien tai itse syöttämiesi pisteiden väliin kaapeli- tai putkikaivantoja helpottamaan. Haluat tehdä meluvallin? Helppoa; syötä luiskien pituudet ja kaatoarvot järjestelmään, Xsite® PRO luo kohteesta pintamallin, ja voit alkaa työskentelyn.

Xsite® PRO – Avoin ja yhteensopiva

Xsite® PRO 3D:n kanssa voit käyttää useiden eri toimittajien verkkokorjaussignaaleja, tukiasemia ja satelliittipaikantimia ilman ongelmia. Näin et joudu sitoutumaan yksittäisen järjestelmätoimittajan ratkaisuihin ja voit työskennellä useissa eri projekteissa ilman pelkoa siitä, että koneohjausjärjestelmäsi ei sovellu työmaalle. Näin takaamme sinulle aidon kilpailuedun kiristyvillä markkinoilla.

Xsite® PRO 3D on yhteensopiva myös kolmannen osapuolen ohjelmistojen (esim. Infrakit) kanssa. Myös erilaisten aineistoformaattien (mm. Inframodel 3/LandXML, dxf, gt) käyttö sujuu ilman ylimääräisiä formaatin muunnoksia tai yhteensopivuusongelmia.

Xsite® PRO – Sinun järjestelmäsi

Koneohjausjärjestelmää vaativia töitä on erilaisia. Tästä syystä olemme muokanneet Xsite® PRO:n ohjelmistosta moduulipohjaisen. Se tarkoittaa, että voit itse valita järjestelmääsi ne ominaisuusmoduulit, joita tarvitset. Etkä myöskään maksa moduuleista joita et tarvitse. Yksinkertaista, eikö totta?

Voit itse valita, haluatko kerätä vain toteumatietoa, tehdä itse omia 3D-malleja, käyttää valmiita suunnittelijan tekemiä 3D-malleja vai mahdollistaa älykkäiden inframodel3-mallien käytön. Ota yhteys myyntiimme ja kysy lisää! Varustamme järjestelmäsi juuri sinulle sopivilla ominaisuuksilla.

Etätuki

Saadaksesi koneohjausinvestoinnista suurimman mahdollisen hyödyn  laitteiston on oltava koko ajan moitteettomassa käyttökunnossa. Kattava huoltoverkostomme sekä etätukipalvelumme takaavat, että järjestelmäsi pysyy toimintakunnossa työmaan sijainnista riippumatta.

Etätukeen kuuluvat etäyhteyden avulla suoritettavat käytönopastus ja koulutus-, vianhaku- sekä päivitystoimenpiteet. Etätukipalvelun avulla saadaan minimoitua käyttökatkokset ja huoltomiehen käynnit työmaalla. Tehtäväksesi jää ainoastaan SIM-kortin hankkiminen järjestelmään. Etätukipalvelu on saatavilla kaikkiin Xsite® PRO-järjestelmiin.

 

*Etätuki vaatii SIM-kortin. Suosittelemme 4G-nopeudella ja kiinteällä dataliittymällä varustettua SIM-korttia.

Tuetut tiedostoformaatit

 • 2D-asemapiirustus: DXF
 • Pisteet: DXF, XML, GT, CSV, KOF, PXY
 • Geometrialinjat: VGP, SBG, XML, Anpakke
 • Pintamallit: DXF, XML

Viimeisimmät ohjelmistoversiot

 • LandNova: 14.3.0.904
 • Xsite APP: 2.6.477
2

Näyttö

 • Koko: 8,4″
 • Tyyppi: Kosketusnäyttö / TFT-LCD
 • Resoluutio: 800×600
 • Liitännät: 2xUSB
 • Kiinnitys: RAM-kiinnike
3

Tietokoneyksikkö

 • Suoritin: AMD GX-441GA, 1.1GHz neliydinsuoritin
 • Käyttöjärjestelmä: Windows Embedded Standard
 • SIM-tyyppi: Mini SIM (“normaalikokoinen”)
 • Tiedonsiirto: GSM / GPRS / EDGE / WCDMA / UMTS / HSPA / HSUPA / LTE (4G)
 • Lataus/lähetysnopeus: 100Mbps/50Mbps (max)
4

Paikannusantenni

1

Sivuttaiskallistuksen anturi

1

Kauha-anturi

1

Kaivuvarren anturi

1

Runkoanturi

1

Pääpuomin anturi

4

Paikannusantenni

5

Paikannusvastaanotin

Katso myös:

Ota yhteyttä

 • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.