fbpx

Uutta Novatronilta! 10″ näyttö ja uudet G3-anturit Xsite-koneohjaukseen

5 huhtikuun, 2024

Novatron julkaisee täysin uuden 10-tuumaisen koneohjausnäytön, sekä uuden sukupolven G3-koneohjausanturit, jotka nostavat koneohjauksen tarkkuuden ja käytettävyyden standardit uudelle tasolle. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa, vastaamaan pohjoisen vaativia olosuhteita. Uutuudet ovat ensiesittelyssä Mansen Mörinöillä 12.4.2024.

Xsite® Display 10 – Suurempi näyttö pienemmässä paketissa

Novatronin täysin uusi 10″ koneohjausnäyttö tarjoaa käyttäjälleen huippuunsahiottua käytettävyyttä. Entistä suurempi ja kirkkaampi kosketuspaneeli laajalla katselukulmalla nostaa käyttömukavuuden uudelle tasolla. Uuden kosketuspaneelin ansiosta voit käyttää järjestelmää myös hanskat kädessä.

Vaikka näyttöpaneelin koko on lähes kaksi tuumaa suurempi kuin edeltäjässä, näyttö on fyysisiltä mitoiltaan pienempi.

 

G3-anturit – Äärimmäistä nopeutta ja tarkkuutta

Uudet G3-sarjan anturit ovat suomalaisen insinöörityön taidonnäyte, jossa tiivistyy Novatronin 30 vuoden kokemus anturiteknologiasta sekä koneohjauksesta. G3-anturi antaa tarkkaa mittaustietoa myös nopeassa liikkeessä – tämä mahdollistaa reaaliaikaisen ja tarkan koron seurannan esimerkiksi pintoja tasatessa.

Anturi on suunniteltu kestämään vaativatkin olosuhteet. G3-anturin sisäinen lämmityselementti pitää huolen siitä, että mittatarkkuus säilyy myös vaihtuvissa ilmasto-olosuhteissa.

Tule tutustumaan uutuuksiin Mansen Mörinöille, Novatronin Teknologiakeskukselle osoitteeseen Vesalantie 1, Pirkkala (Rakennus Jasperintien varrella)

Jaa artikkeli:

Katso myös:

Ota yhteyttä

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.