fbpx

Xsite® PRO 2D

KONEOHJAUSJÄRJESTELMÄ AIDOLLA 3D-VALMIUDELLA

Päivitykseen tarvitset vain satelliittipaikantimet ja 3D-ohjelmiston

Xsite® PRO 3D-valmiudella on täydellinen tapa varautua 3D-koneohjauksen tarpeeseen. Järjestelmä sisältää kattavat 2D-ominaisuudet ja on nopeasti päivitettävissä tarpeesi mukaan joko perustason tai edistyneeksi 3D-koneohjausjärjestelmäksi.

Aito 3D-valmius™ sisältää kaikki tarvittavat komponentit kuten GNSS-antennien mastot ja tehokkaan tietokonelaitteiston suurella kosketusnäytöllä. 3D-järjestelmän tullessa ajankohtaiseksi tarvitset vain satelliittipaikantimet ja 3D-ohjelmiston, minkä jälkeen käytössäsi on tarkka 3D-järjestelmä.

Pyydä tarjous

image
Kattavat 2D-ominaisuudet

Kattavat 2D-ominaisuudet

Xsite® PRO 2D hoitaa syvyyden, etäisyyden ja kaadon mittaukset laserilla tai ilman. Suuren ja kirkkaan kosketusnäytön ansiosta työskentely on olosuhteista riippumatta tarkkaa ja tehokasta.

Profiilityökalu

Profiilityökalu

Xsite® PRO 2D -järjestelmässä voit luoda erilaisia profiileja esimerkiksi ojista tai pengerryksistä helppokäyttöisellä profiilityökalulla. Työ on helppo totetuttaa seuraamalla opastavaa grafiikkaa järjestelmän näytöltä.

Kauhanpyöritys

Kauhanpyöritys

Työskentelet entistä tehokkaammin, kun saat kauhanpyörittäjän mittatiedon suoraan järjestelmään. Kysy yhteensopivuudesta myynniltämme!

GNSS-Kompassi

GNSS-Kompassi

Tarkan GNSS-kompassin avulla koneen suunta on koko ajan tiedossa, ja voit tehdä esimerkiksi kahden suunnan kaatoja.

Koneohjausjärjestelmän etätuki

Koneohjausjärjestelmän etätuki

Langaton internet-yhteys mahdollistaa koneohjausjärjestelmän ja Novatronin huoltokeskuksen välisen etäyhteyden. Etätuen avulla tekninen tuki voi antaa käyttöopastusta ja ratkaista mahdolliset ongelmatilanteet ilman käyntiä työmaalla. Etätukipalvelu säästää aikaa ja rahaa minimoidessaan käyttökatkokset työmaalla.

Etätuki

Saadaksesi koneohjausinvestoinnista suurimman mahdollisen hyödyn  laitteiston on oltava koko ajan moitteettomassa käyttökunnossa. Kattava huoltoverkostomme sekä etätukipalvelumme takaavat, että järjestelmäsi pysyy toimintakunnossa työmaan sijainnista riippumatta.

Novatronin etätuki on ilmainen* palvelu, johon kuuluu etäyhteyden avulla suoritettavat vianhaku-, korjaus- ja koulutustoimenpiteet. Palvelun avulla saadaan minimoitua käyttökatkokset ja huoltomiehen käynnit työmaalla. Etätuki sisältyy kaikkiin Xsite® PRO -koneohjausjärjestelmiin.

*Palvelu vaatii SIM-kortin

2

Näyttö

 • Koko: 8,4″
 • Tyyppi: Kosketusnäyttö / TFT-LCD
 • Resoluutio: 800×600
 • Liitännät: 2xUSB
 • Kiinnitys: RAM-kiinnike
3

Tietokoneyksikkö

 • Suoritin: AMD GX-441GA, 1.1GHz neliydinsuoritin
 • Käyttöjärjestelmä: Windows Embedded Standard
 • SIM-tyyppi: Mini SIM (“normaalikokoinen”)
 • Tiedonsiirto: GSM / GPRS / EDGE / WCDMA / UMTS / HSPA / HSUPA / LTE (4G)
 • Lataus/lähetysnopeus: 100Mbps/50Mbps (max)
4

Paikannusantennin masto

1

Sivuttaiskallistuksen anturi

1

Kauha-anturi

1

Kaivuvarren anturi

1

Runkoanturi

1

Pääpuomin anturi

4

Paikannusantennin masto

5

Laservastaanotin

Katso myös:

Ota yhteyttä

 • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.