Novatronille töihin

Novatron on infra-alan digitalisaation ja työkoneiden robotisointiin keskittynyt suomalainen perheyritys, jonka päätoimipiste sijaitsee Pirkkalassa. Päätuotteemme ovat maanrakennuskoneiden koneohjausjärjestelmät ja mallipohjaista infrarakentamista tukevat ohjelmistot.

Yrityksessämme työskentelee yli 140 henkilöä, jotka työskentelevät monipuolisissa tehtävissä niin tuotekehityksessä, valmistuksessa, hallinnossa kuin asiakasrajapinnassa. Tuotteemme sekä henkilöstömme asiantuntijuus ovat arvostettuja niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Miksi Novatronille?

Yrityskulttuuri

Henkilöstön tyytyväisyys ja viihtyvyys on meille tärkeää. Vuonna 2020 teetetyn henkilöstökyselyn mukaan eniten tunnustusta sai työilmapiirimme. Henkilöstömme kuvasi työilmapiiriä kannustavaksi, avoimeksi, tasa-arvoiseksi, rennoksi ja vapautuneeksi.

Henkilöstöedut

Loistavan työporukan lisäksi tarjoamme mm. lounas-, liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedut. Työntekijänä pääset mukaan myös bonus-ohjelmaan.

Toimipisteet

Voit tehdä töitä etänä, viihtyisillä toimipisteillämme tai näiden yhdistelmänä. Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Pirkkalassa, Espossa sekä Oulussa

Arvomme

Toimimme Novatronilla perheyrityksemme arvojen mukaisesti.

Luottamus

Vapaus ja vastuu – Jokainen voi itse vaikuttaa työhönsä ja tehdä siihen liittyviä päätöksiä.

Yhteisöllisyys

Teemme yhdessä, kehitämme yhdessä – Työskentelemme tiiminä asiakkaamme edun mukaisesti.

Läpinäkyvyys

Avoin päätöksentekokulttuuri – Huomioimme päätöksenteossa eri osapuolet ja näkökulmat.

Katso myös:

Ota yhteyttä

Tomi Mahkonen

Tomi Mahkonen

Henkilöstöjohtaja

tomi.mahkonen@novatron.fi

03-357 2641

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.