fbpx

Uutta näyttöteknologiaa koneohjaukseen Novatronilta

6 toukokuun, 2019

Suomalainen älykkään koneohjauksen asiantuntija, Novatron, tuo koneohjausmarkkinoille uutta teknologiaa.

Huippusuositun Xsite® PRO -koneohjausjärjestelmän näyttöyksikkö on kokenut mittavan muutoksen niin ulkoa kuin sisältäkin. Uusi kapeampi muotoilu parantaa näkyvyyttä ulos työkoneen ohjaamosta ja heijastamaton, tarkka kosketusnäyttö vähentää kuljettajan silmien rasitusta sekä lisää työskentelymukavuutta.

Näyttöyksikön uuden teknologian ansiosta myös nipistys-, eli pinch zoom on nyt mahdollista karttanäkymässä. Luonnolliset ja entuudestaan tutut liikkeet lisäävät käytön helppoutta entisestään. Uudistettu näyttöyksikkö on edeltäjäänsä huomattavasti kapeampi ja keltainen väri on vaihtunut hillittyyn graniitin harmaaseen. Uudistettu näyttöyksikkö on kehitetty asiakaspalautteiden perusteella.

”Suomi on maailman kärkeä, kun puhutaan koneohjauksen hyödyntämisestä työkoneissa. Suomalaisena perheyrityksenä pidämme kotimaan asiakkailta saatua palautetta suuressa arvossa ja kehitämme aktiivisesti tuotteitamme näiden palautteiden perusteella. Uudistettu näyttöyksikkö on tästä hyvä esimerkki”, kertoo Novatronin kotimaan myyntijohtaja Harri Virtanen.

Järjestelmätoimitukset uudella näyttöyksiköllä alkavat toukokuussa 2019. Uudistettu näyttö on mahdollista jälkiasentaa myös olemassa oleviin järjestelmiin. Tarkemmat tiedot saat myynniltämme.


Uudistettu näyttöyksikkö sisältää entistäkin kirkkaamman, heijastamattoman kosketusnäyttöpaneelin mikä helpottaa työskentelyä, vähentää silmien rasitusta ja vie järjestelmän käyttömukavuuden uudelle tasolle. Kapeampi muotoilu parantaa näkyvyyttä ulos työkoneen ohjaamosta.

Jaa artikkeli:

Katso myös:

Ota yhteyttä

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.