fbpx

Novatronin Xsite® 2D-puoliautomaatiojärjestelmä saatavilla Doosaniin

lokakuu 8, 2020

Doosanin lyhytperäisen DX235LCR-5 tela-alustaisen kaivukoneen voi nyt tilata uudella Novatron 2D -puoliautomaatiojärjestelmä lisävarustepaketilla. Uusi varustepaketti on saatavilla osana Doosanin Smart Solution -älyratkaisuja.

Novatron 2D -puoliautomaatiojärjestelmä tarjoaa omistajille nopean ratkaisun päivittää tämän päivän kone uusilla automaatio-ominaisuuksilla, jotka vastaavat tulevaisuuden vaatimuksia parantamalla tuottavuutta, turvallisuutta sekä suorituskykyä.

Uusi varustepaketti tarjoaa joustavuutta

Varustepaketti tarjoaa asiakkaalle joustavuutta, sillä heidän ei tarvitse asentaa koko Novatron 2D -puoliautomaatiojärjestelmää välittömästi. Pääkiinnikkeet ja johdotukset asennetaan asiakkaan kaivukoneeseen valmiiksi, jotta muu automaatiojärjestelmä voidaan lisätä myöhemmin. Ne mahdollistavat Novatron 2D -puoliautomaatiojärjestelmän osien asennuksen nopeammin ja yksinkertaisemmin ilman poraamista, uudelleenmaalausta, hitsaamistas tai purkamista.

Varustepaketit asennetaan koneisiin Doosanin kokoonpanokeskuksessa Belgiassa. Tämä lyhentää koneiden toimitusaikoja ja vähentää myös työmäärää jälleenmyyjien tai asiakkaiden verstailla. Olemassa olevia tilauksia on jopa mahdollista muokata vain muutama päivä ennen koneiden toimittamista jälleenmyyjälle. Lisäksi varustepaketti on perusteellisesti koulutetun henkilöstön Doosanin kokoonpanokeskuksessa asentama, joten kyseessä on integroitu ja ammattimainen prosessi.

Novatron 2D -puoliautomaatiojärjestelmän automatisoidut puomi-, varsi- ja kauhatoiminnot mahdollistavat tasauksen kohdetasoon ja -kaltevuuteen vaatien vain yhden ohjainvivun liikkeen, jolla hallitaan sekä liikettä, että nopeutta. Novatron 2D -puoliautomaatiojärjestelmässä on myös integroitu 2D-koneohjaus, joka mittaa syvyyden, etäisyyden ja kaltevuuden, ja joka kertoo käyttäjälle kauhan koron senttimetrien tarkkudella, jotta hänen ei tarvitse keskeyttää työtään koron tarkistamista varten. Kauhan aputoiminto lukitsee kauhan suunnan helpottaen kuormausta ja muita käyttötarkoituksia. Järjestelmällä voi asettaa myös puomin, kaivuvarren ja kauhan liikkumiselle liikerajoja.

Novatron 2D -puoliautomaatiojärjestelmä on suunniteltu tarjoamaan huomattavasti nopeammat tulokset tarkemmin ja johdonmukaisemmin manuaaliseen toimintaan verrattuna:

• Estäen yli- ja alileikkaukset
• Vähentäen polttoaineenkulutusta
• Vähentäen työvoimakustannuksia
• Optimoiden koneen käyttötunteja
• Optimoiden koneen huollot ja paikan päällä tehtävät korjaustyöt

Järjestelmä minimoi käyttäjän väsymisen ja mahdollistaa koneen käsittelyn nopeamman oppimisen. Turvallisuutta on myös parannettu työskenneltäessä ahtaissa tiloissa, kuten rakennusten sisällä ja ylikulkusiltojen alla.

Suomessa Doosanin maahantuoja ja jälleenmyyjä on RealMachinery

Lisätietoa Doosanin maarakennuskoneista on saatavilla osoitteesta www.eu.doosanequipment.com

Jaa artikkeli:

Katso myös:

Ota yhteyttä

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.