fbpx

Novatronin Xsite® 2D-puoliautomaatiojärjestelmä saatavilla Doosaniin

8 lokakuun, 2020

Doosanin lyhytperäisen DX235LCR-5 tela-alustaisen kaivinkoneen voi nyt tilata uudella Novatron 2D -puoliautomaatiojärjestelmä lisävarustepaketilla. Uusi varustepaketti on saatavilla osana Doosanin Smart Solution -älyratkaisuja.

Järjestelmä tarjoaa omistajille nopean ratkaisun päivittää kone uusilla automaatio-ominaisuuksilla, jotka vastaavat tulevaisuuden vaatimuksia parantamalla tuottavuutta, turvallisuutta sekä suorituskykyä.

Uusi varustepaketti tarjoaa joustavuutta

Varustepaketti tarjoaa asiakkaille joustavuutta, sillä heidän ei tarvitse asentaa koko järjestelmää välittömästi. Pääkiinnikkeet ja johdotukset asennetaan asiakkaan kaivinkoneeseen valmiiksi, jotta muu automaatiojärjestelmä voidaan lisätä myöhemmin. Ne mahdollistavat järjestelmän osien asennuksen nopeammin ja yksinkertaisemmin ilman poraamista, uudelleenmaalausta, hitsaamista tai purkamista.

Varustepaketit asennetaan koneisiin Doosanin kokoonpanokeskuksessa Belgiassa. Tämä lyhentää koneiden toimitusaikoja ja vähentää työmäärää jälleenmyyjien tai asiakkaiden verstailla. Olemassa olevia tilauksia voidaan muokata vain muutama päivä ennen koneiden toimittamista jälleenmyyjälle. Lisäksi varustepaketti on koulutetun henkilöstön asentama Doosanin kokoonpanokeskuksessa, joten kyseessä on integroitu ja ammattimainen prosessi.

Novatron 2D -puoliautomaatiojärjestelmän automatisoidut puomi-, varsi- ja kauhatoiminnot mahdollistavat tasauksen kohdetasoon ja -kaltevuuteen vaatien vain yhden ohjainvivun liikkeen, jolla hallitaan sekä liikettä, että nopeutta.

Järjestelmässä on integroitu 2D-koneohjaus, joka mittaa syvyyden, etäisyyden ja kaltevuuden. Järjestelmä näyttää käyttäjälle kauhan koron senttimetrien tarkkuudella, jotta hänen ei tarvitse keskeyttää työtään koron tarkistamista varten. Kauhan aputoiminto lukitsee kauhan suunnan helpottaen kuormausta ja muita käyttötarkoituksia. Järjestelmällä voi asettaa myös puomin, kaivuvarren ja kauhan liikkumiselle liikerajoja.

Järjestelmä on suunniteltu tarjoamaan huomattavasti nopeammat tulokset tarkemmin ja johdonmukaisemmin manuaaliseen toimintaan verrattuna:

• Estäen yli- ja alileikkaukset
• Vähentäen polttoaineenkulutusta
• Vähentäen työvoimakustannuksia
• Optimoiden koneen käyttötunteja
• Optimoiden koneen huollot ja paikan päällä tehtävät korjaustyöt

Järjestelmä minimoi käyttäjän väsymisen ja mahdollistaa koneen käsittelyn nopeamman oppimisen. Turvallisuus paranee työskenneltäessä ahtaissa tiloissa, kuten rakennusten sisällä ja ylikulkusiltojen alla.

Suomessa Doosanin maahantuoja ja jälleenmyyjä on RealMachinery

Lisätietoa Doosanin maarakennuskoneista on saatavilla osoitteesta www.eu.doosanequipment.com

Jaa artikkeli:

Katso myös:

Ota yhteyttä

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.