fbpx

LANDNOVA X -ohjelmistopäivitys – Uudistettu käyttöliittymä ja entistä parempi käyttäjäkokemus koneohjaukseen

16 elokuun, 2021

Novatron on julkaissut merkittävän ohjelmistopäivityksen lippulaivatuotteelleen Xsite® PRO 3D -koneohjausjärjestelmälle. LANDNOVA X -ohjelmisto on merkittävin päivitys sitten vuoden 2016 jälkeen. Ohjelmisto tuo mukanaan uusia ominaisuuksia, päivitetyn käyttöliittymän ja paremman liitettävyyden. Ja mikä parasta, voit päivittää järjestelmäsi myös itse! Katso päivitysohjeet tästä!

LANDNOVA X -ohjelmistopäivitys tuo uusia ominaisuuksia vastaamaan käyttäjien palautetta ja parantamaan työn tehokkuutta. Tuotekehityksessä on pyritty vastaamaan käyttäjien palautteisiin, ja päivitys on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä maanrakentajien ja rakennusyritysten kanssa.

”Uuden ohjelmiston tavoitteena on tehdä työstä mahdollisimman sujuvaa ja tehokasta työmailla.” – Kalle Mulari, Tuotepäällikkö

LANDNOVA X -ohjelmistossa on päivitetty käyttöliittymä, jonka uusi päävalikko mahdollistaa nopean pääsyn tärkeisiin toimintoihin. Uusi käyttöliittymää on entistäkin selkeämpi, ja tarpeettomat tiedot on poistettu jotta kuljettaja voi keskittyä tuottavaan työhön entistä paremmin.

Ohjelmiston uusilla mallityökaluilla käyttäjä voi luoda pinnan valittuun tasoon nopeasti, tai kopioida ja siirtää suunnittelijan tekemiä pintoja ja linjoja. Ohjelmistolla voi myös luoda leikkausprofiileja käyttämällä olemassa olevaa linja-aineistoa keskilinjana.

LANDNOVA X -ohjelmistolla käyttäjä voi kartoittaa pisteiden lisäksi nyt myös linjoja, mikä helpottaa erityisesti putki- ja kaapeliasennusten dokumentointia. Ohjelmisto tarjoaa myös paremman liitettävyyden, sillä se on yhteensopiva Xsite® MANAGE -pilvipalvelun kanssa.

Uudistettu käyttöliittymä tarjoaa parempaa käytettävyyttä

Päivitetty ohjelmisto ja sen parannettu käyttöliittymä on suunniteltu helppokäyttöisiksi sekä uusille että nykyisille käyttäjille. Vaikka LANDNOVA X tarjoaa useita uusia ominaisuuksia ja modernisoidun käyttöliittymän, ohjelmiston toimintalogiikka pysyy pääosin samana.

”Halusimme tarjota saman, hyväksi todetun ohjelmiston, mutta enemmän ominaisuuksia ja vielä paremman käyttökokemuksen.” – Kalle Mulari, Tuotepäällikkö

LANDNOVA X -ohjelmistopäivitys on saatavilla MCC15 ja MCC19-tietokoneilla varustettuihin kaivinkonejärjestelmiin. Nykyiset Xsite PRO 3D-järjestelmän käyttäjät voivat suorittaa päivityksen itse. Katso päivitysohjeet tästä!

Tutustu uuden päivityksen ominaisuuksiin!

Jaa artikkeli:

Katso myös:

Ota yhteyttä

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.