fbpx

Xsite® PRO 3D

Älykkään
koneohjauksen
edelläkävijä

Xsite® PRO 3D  – Tehty Suomessa

Älykkään koneohjauksen edelläkävijä

Olemme suunnitelleet Xsite® PRO 3D -järjestelmän toiminnoista mahdollisimman yksinkertaisia käyttää, jotta sinä voit keskittyä tuottavaan työhön. Kaikki päätoiminnot, kuten mallin valinta ja vaihto sekä mittaustiedon tallennus hoituvat yhdellä kosketuksella, ilman turhaa valikoiden selailua.

Järjestelmä on suunniteltu yhteistyössä Suomalaisten maanrakentajien -ja mittaajien kanssa, joten voit luottaa siihen, että Xsite® PRO pitää sinut kehityksen kärjessä!

Luotettava, tehokas ja monipuolinen

Novatronin Xsite® PRO 3D -järjestelmä on suunniteltu työskentelyyn vaativimmissakin olosuhteissa, joten voit olla varma, että järjestelmä toimii luvatulla tavalla, ympäristöstä riippumatta.  Xsite® PRO:ssa on markkinoiden tehokkaiden ohjausyksikkö, joka mahdollistaa työskentelyn jopa suurimpien 3D-mallien kanssa ilman suorituskykyongelmia.

Xsite® PRO:lla voit luoda yksinkertaisia 3D-malleja myös itse. Malleja voi hyödyntää esimerkiksi ojien kaivuussa, talonpohjissa, luiskien muotoilussa sekä putkikaivannoissa.

Pyydä tarjous tai varaa ilmainen esittely.

Pyydä tarjous   Varaa esittely

1

PINNAN VAIHTOPAINIKKEET

Vaihda nopeasti eri pintojen välillä. Älä tuhlaa aikaa selaamalla monimutkaisia valintavalikoita.

2

PROJEKTITIEDOT

Tilapalkki näyttää mittauksessa valittuina olevan pinnan sekä linjan nimen.

3

PROFIILINÄKYMÄ

Profiilinäkymässä näet valitun mallin poikkileikkauksen yhdellä silmäyksellä. Profiilinäkymää voi vaihtaa helposti yhdellä kosketuksella.

4

MITTAUSARVOT

Xsite® PRO -järjestelmän mittauspalkista näet selkeästi mittauksen numeeriset arvot, kuten esimerkiksi sen, miten kaukana kauha on halutusta tasosta.

5

KARTTANÄKYMÄ

Mukautettava karttanäkymä näyttää projektisi ja koneesi sijainnin. Voit muuttaa ja säätää näkymää vain yhdellä näytön kosketuksella.

6

KAUHAN KULMA-ARVOT

Kauhan kulma-arvot antavat jatkuvasti tietoa kauhan ja mallin välisestä korkeuserosta.

7

PISTETIEDON TALLENNUS

Painikkeesta voit tallentaa toteumapisteitä nopeasti. Toteumapiste linkittyy valittuna olevaan pintaan, linjaan tai pisteeseen.

8

MITTAUSTILAN VALINTA

Valitse näytettävät mittausarvot.
(Pinta, Linja, Piste, Pinta+Linja)

Xsite PRO 3D

Paras käytettävyys jokaiseen projektiisi

Helppokäyttöinen, heijastamaton näyttö

Asiakaspalautteiden perusteella suunniteltu näyttöyksikkö sisältää entistäkin kirkkaamman, heijastamattoman kosketusnäyttöpaneelin mikä helpottaa työskentelyä, vähentää silmien rasitusta ja vie järjestelmän käyttömukavuuden uudelle tasolle.

Heijastamaton
Anti Glare -paneeli
100% luettavuus
kaikissa sääolosuhteissa
Monikosketustuki

Tarkka ja nopea satelliittipaikannus

Useita satelliittijärjestelmiä hyödyntävä vastaanotin tarjoaa nopean ja luotettavan paikannuksen myös haastavissa olosuhteissa, esimerkiksi kaupunkialueilla.

Xsite® GNSS-vastaanotin sisältää vakiona tuen GPS- ja Glonass-satelliittijärjestelmien lisäksi eurooppalaisille Galileo-satelliiteille, sekä kiinalaisille BeiDou-satelliiteille.

GPS
GLONASS
GALILEO
BEIDOU

Uskomatonta nopeutta tarkkuudesta tinkimättä

Novatronin uudet G2-anturit tuovat kiistattomia hyötyjä kaikkiin koneohjauksella tehtäviin töihin tarjoamalla äärimmäisen tarkkoja mittaustuloksia ja yli 17-kertaisen suorituskyvyn edeltäjiinsä verrattuna.

G2-sarjan anturit on suunniteltu kestämään kovaakin menoa. Luja alumiinirakenne ja sisään valettu elektroniikka tekevät anturista erittäin kestävän ja varmatoimisen lämpötilanvaihteluista huolimatta. Tiivis rakenne mahdollistaa samojen G2-antureiden käytön myös veden alla, esimerkiksi ruoppauksessa.

yli 17-kertaisesti
edeltäjäänsa nopeampi
Veden- ja iskunkestävä

Lisää tehokkuutta, tarkkuutta ja tuottavuutta maanrakennustöihin!

Tilaa tai pyydä tarjous

Muita työtäsi helpottavia ominaisuuksia:

Hallintakahva-integraatio

Käytä järjestelmän perustoimintoja suoraan koneen hallintakahvan painikkeilla. Integraation ansiosta voit työskennellä entistä tehokkaammin irrottamatta kättä kahvasta.

Automaattinen kauhanvaihto

Säästä aikaasi ja eliminoi virheen mahdollisuus. Xsite Tool Recin ansiosta koneohjausjärjestelmä tunnistaa kun vaihdat kauhaa, ja muuttaa vaihdetun kauhan tiedot automaattiseti koneohjausjärjestelmäsi asetuksiin.

Avoin ja yhteensopiva

Xsite® PRO 3D:n kanssa voit käyttää useiden eri toimittajien verkkokorjaussignaaleja ja tukiasemia. Näin et joudu sitoutumaan yksittäisen järjestelmätoimittajan ratkaisuihin ja voit työskennellä useissa eri projekteissa ilman pelkoa siitä, että koneohjausjärjestelmäsi ei sovellu työmaalle.

 

Parasta asiakaspalvelua

Kattava huoltoverkostomme sekä koneohjausjärjestelmän etätukipalvelumme takaavat, että järjestelmäsi pysyy toimintakunnossa työmaan sijainnista riippumatta. Tukipalveluumme kuuluvat etäyhteyden avulla suoritettavat käytönopastus, koulutus, vianhaku-, ja päivitystoimenpiteet. Etätukipalvelun avulla saadaan minimoitua käyttökatkokset ja huoltomiehen käynnit työmaalla.

Suomalaista osaamista

Novatron on suomalainen digitaalisen infrarakentamisen asiantuntija. Kehitämme, valmistamme ja toimitamme koneohjausjärjestelmiä maanrakennuskoneisiin sekä tarjoamme koulutuspalveluita digitalisoidun työmaan kaikkiin eri vaiheisiin aina suunnittelusta ja mallinnuksesta koneohjatun työmaan käytäntöihin, prosesseihin ja laadunvarmistukseen.

Xsite® PRO on Avainlipulla varustettu suomalainen tuote. Novatronin koneohjausjärjestelmät suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Haluan tietää tästä lisää!

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää järjestelmästä ja sen hankkimisesta.

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.