fbpx

Inframallinnuspäivät 2022

7 helmikuun, 2022

Suomen rehellisin tietomalliseminaari Inframallinnuspäivät järjestetään Tampereella ensi Maaliskuussa.

Tampere-Talossa 29.-30.3.2022 järjestettävässä seminaarissa pureudutaan niin tilaajan, suunnittelijan, rakentajan, mittaajan kuin kunnossapitäjänkin muuttuviin prosesseihin tietomallinnuksen alati kehittyvässä maailmassa. Ohjelmassa on 17 huikeaa luentoa suoraan hankkeiden ytimestä.  Osallistujille on luvassa käytännön esimerkkejä kaikista rakennetun ympäristön osa-alueista: lähtötiedot, suunnittelu, rakentaminen, tilaajan näkökulmat, luovutus sekä omaisuudenhallinta ja infran teknologiat. Lauteille nousevat myös urakoitsijat jakamaan kokemuksia mallipohjaisesta rakentamisesta.

Seminaarissa saat parhaimmat vinkit ja työkalut, miten voit viedä tietomallinnusta eteenpäin omassa kunnassasi tai organisaatiossasi. Seminaari on myös mahtava foorumi keskustella siitä, miten yhdessä infra-alan ammattilaisina voimme kehittää suomen infrarakentamista. Esitysten aikana sekä tapahtumaillallisella sinulla on mahdollisuus verkostoitua ja saada henkilökohtaista sparrausta alan muilta konkareilta. Saadun palautteen perusteella seminaarikävijät ovat kokeneet tapahtuman erittäin tärkeäksi ja tarpeelliseksi.

Tänä vuonna pääpuhujana infra-alan digitalisaatioprofessori Kalle Vaismaa Tampereen yliopistosta.

Hinta

Seminaarin hinta on 349,00 + alv. Hinta sisältää kahden päivän koulutuksen paikanpäällä, koulutusmateriaalit, aikataulun mukaiset ruokailut, sekä illallisen 29.3.2022. Early bird hinta on voimassa 28.1.2022 asti.

Seminaariin on mahdollisuus osallistua myös verkon yli.
Livestriimin hinta 190,00€ + alv. Hinta sisältää lähetyksen verkon yli sekä luentomateriaalit.

 

”Sain paljon hyviä ideoita ja väyliä kehittää omaa tekemistäni, sekä tietoa mitä suuremmalla mittakaavalla ollaan tekemässä”

”Hyvä, kun esityksissä annettiin myös kriittistä näkökulmaa. Muutosta ei tapahdu ilman rehellisyyttä.”

”Kiitos. Tällaisia tapahtumia tarvitaan”.

 

 

Jaa artikkeli:

Katso myös:

Ota yhteyttä

Elina Harju

Elina Harju

Event Manager

elina.harju@novatron.fi

0406325135

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.