Inframallinnuspäivät 2023 Tampereella 4.-5.4.

26 lokakuun, 2022

Edelleen Suomen rehellisin tietomalliseminaari – Inframallinnuspäivät tulevat taas

 

Sokos Hotel Tornissa 4.-5.4.2023 järjestettävässä tapahtumassa pureudutaan infran elinkaaren eri vaiheiden muuttuviin prosesseihin digitalisaation ja tietomallinnuksen alati kehittyvässä maailmassa.

Osallistujille on luvassa käytännön esimerkkejä kaikista rakennetun ympäristön osa-alueista: lähtötiedot, suunnittelu, rakentaminen, tilaajan näkökulmat, luovutus sekä omaisuudenhallinta ja infran teknologiat. Lauteille nousevat niin tilaajat, suunnittelijat, rakentajat, mittaajat, tutkijat kuin kunnossapitäjätkin jakamaan kokemuksia. Esitykset antavat vinkkejä ja työkaluja, joiden avulla voit oppia tai viedä tietomallinnusta eteenpäin omassa organisaatiossa.

Tapahtuman Keynote-puhujana toimivat Kyösti Ratia ja Infra Ry.

 

Ratian Kyösti on todellinen ”grand old man” infrarakentamisen piireissä. Hänen ammatillinen perustansa on silloissa ja pohjarakentamisessa, mutta osaaminen ja tehtäväkenttä on laajentunut liki horisonttia ja maan allekin toteutusmuodosta riippumatta. Ratia kuuluu mallintamisen hyödyntämisen ja tiedonhallinnan pioneereihin FINBIM-piloteista ja bSF infraryhmä alkumetreistä viime vuosien jättihankkeeseen, Raide-Jokeriin, jota Kyösti on toteuttanut tiiviin kaupunkirakenteen keskelle vastaten mm. eri osa-alueiden teknisistä ratkaisuista.

 

 

Tapahtumasta kuultua

Hyviä esiintyjiä ja hyviä esityksiä. Paljon hyödyllistä tietoa ja oppia omiin työtehtäviin.

Hyvä, kun esityksissä annettiin myös kriittistä näkökulmaa. Muutosta ei tapahdu ilman rehellisyyttä.

Ruusuja siitä, että inframallinnuspäivät eivät muutu yritysten mainoskampanjoiksi, vaan asioita käsitellään monesta näkökulmasta toiminnan kehittämiseksi.

Sain paljon hyviä ideoita ja väyliä kehittää omaa tekemistäni, sekä tietoa mitä suuremmalla mittakaavalla ollaan tekemässä

Hieno avoin ja hyvänmielen tapahtuma täynnä asiaa.

 

 >>ILMOITTAUDU MUKAAN<<

Voit valmistautua tunnelmaan käyttämällä hashtagiä #IMP23 tai #inframallinnuspäivät

 

Jaa artikkeli:

Katso myös:

Ota yhteyttä

Elina Harju

Elina Harju

Event Manager

elina.harju@novatron.fi

03-357 2632

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.