fbpx

Etätuki ja Xsite® MANAGE -pilvipalvelu osaksi uutta Novatron Palvelusopimusta

7 marraskuun, 2023

01.01.2024 alkaen, koneohjauksen etätukipalvelu sekä Xsite® MANAGE -pilvipalvelun edistyneet tiedonsiirto-ominaisuudet tulevat kuulumaan uuteen, Novatron Palvelusopimukseen. Palvelusopimus on laitekohtainen, ja se on saatavilla kaikkiin Xsite® PRO 3D- ja Xsite® PAD -järjestelmiin.

Siirrymme palvelusopimusmalliin, jotta voimme jatkossakin tarjota sinulle markkinoiden parasta tukipalvelua ja edistyneimmän pilvipalvelun.

Mitä tämä tarkoittaa minulle?

Jos hankit Novatron Palvelusopimuksen Xsite®-järjestelmääsi, voit edelleen käyttää pilvipalvelumme edistyneitä tiedonsiirto-ominaisuuksia, sekä pääset nauttimaan uudistuneen tukipalvelumme tuomista hyödyistä myös jatkossa.

Palvelusopimukset astuvat voimaan 01.01.2024, mutta voit hankkia palvelusopimuksen jo nyt, ja hyödyntää marraskuun ennakkotarjouksen!

Mitä Novatron-palvelusopimus sisältää?

Palvelusopimus sisältää Xsite® MANAGE-pilvipalvelun Pro-konelisenssin, sekä käyttöoikeuden koneohjauksen etätukipalveluun.

Pro-konelisenssillä voit liittyä kolmannen osapuolen pilvipalveluihin (mm. Infrakit) ja toimia laajasti eri projekteissa esimerkiksi alirakoitsijana. Koneohjauksen etätukipalvelu tarjoaa käyttötukea, koulutusta ja ratkoo mahdollisia ongelmatilanteita nopeasti, ilman erillistä työmaakäyntiä.

Xsite® MANAGEn toimisto-ominaisuuksien testijakso jatkuu vielä vuoden 2024 puolelle. Tämä tarkoittaa että toimisto-ominaisuudet, kuten projektien arkistointi, 3D-aineiston visuaalinen tarkastelu sekä työkoneiden aktiivisuusraportit ovat toistaiseksi kaikkien käyttäjien saatavilla ilman erillistä lisenssimaksua.

Paljonko palvelusopimus maksaa?

Olemme varmistaneet, että palvelusopimuksemme markkinahinta on erittäin kilpailukykyinen. Palvelusopimuksen järjestelmäkohtainen vuosikustannus on 250€.

Mikäli tilaat palvelusopimuksen ennen marraskuu 2023 loppua, saat ensimmäisen vuoden ennakkotarjouksena hintaan 175€ / järjestelmä!

Mistä muutos johtuu?

Novatronin Xsite®-järjestelmien käyttäjämäärä on viimevuosina kasvanut merkittävästi, ja pelkästään Suomessa järjestelmiä on käytössä tuhansia. Muutoksella haluamme varmistaa, että voimme edelleen tarjota sinulle parasta, ja alati kehittyvää palvelua.

Miten voin hankkia palvelusopimuksen?

Novatron Palvelusopimuksen hankinta on helppoa. Tarvitsemme vain järjestelmäsi yksilöidyn ID-numeron (DBSN-numero) sekä työkoneesi tiedot.

Lue lisää Novatron Palvelusopimuksesta!

Katso: Näin tilaat Novatron Palvelusopimuksen!

Katso myös: Usein kysytyt kysymykset

Jaa artikkeli:

Katso myös:

Ota yhteyttä

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.