fbpx

Core Architecture / Devops kehittäjä / Yocto Linux Developer & Architect

Tiimissämme on tilaa DevOps-kehittäjille, joilla on vankka kokemus Linuxista ja Jenkinsistä. Jenkins pipeline -kehitys pitää sujua ja Debian (Yocto) olisi myös hyvä sisäistää.

Lisäksi haemme kehittäjää ja arkkitehtiä Yocto-työkaluilla kehitettäville Linux-perustaisille käyttöjärjestelmille. Tehtäviin kuuluu käyttöjärjestelmien sovittaminen erilaisiin koneohjausjärjestelmissä käytettäviin tietokoneisiin, sekä Yocto-ympäristön kehittäminen ohjelmistokehitys- ja ylläpitotarpeisiin.

Core Architecture tiimin vastuulla on CI-järjestelmän ja koneohjaustietokoneiden Linux-käyttöjärjestelmien arkkitehtuurillinen kehitys, ohjelmistokehitysympäristöjen ja -teknologioiden valinta sekä niiden kokonaisvaltainen kehittäminen.

Koneohjausohjelmiston kehitys tapahtuu pääosin C++ kielellä. Käyttöliittymissä hyödynnämme QT ja QT-quick 3D -teknologioita. Matalamman tason firmware- ja väyläkommunikaatioon liittyviä ohjelmistoja kehitetään C-kielellä.

Muita kehityksessä hyödynnettäviä teknologioita ovat mm. C++, C, Python, QT, MQTT, Jenkins, Robot Framework, GIT, Gitlab, OpenGL, CMake, Linux, Yocto, Jira, Confluence, LandXML, IM4, IFC, DXF/DWG, CAN, CANopen, J1939, RS-232, SPI, I2C, USB, Ethernet

Avoin hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, rtf, Max. tiedoston koko: 50 MB.
    • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

    Katso myös: