fbpx

Tiesitkö, että Novatronin koneohjausta voit hyödyntää myös näissä koneissa!

13 marraskuun, 2019

Julkaisimme lokakuussa sosiaalisen median kanavissamme esimerkkejä koneista/kokoonpanoista, joissa koneohjausta ei niin yleisesti hyödynnetä. Listasimme alle nämä mielenkiintoiset yksilöt meiltä ja maailmalta!

1) Kobelco, ratapölkyn jakolaite + Novatronin 3D koneohjaus

Kuvassa Xsite® PRO 3D-koneohjausjärjestelmä asennettuna Kobelcoon, jolla tehdään junaradan rakentamiseen liittyvien töiden lisäksi myös betonisten ratapölkkyjen asennusta.

 

2) Gradall teleskooppipuominen kaivinkone

Gradall teleskooppipuomisella kaivinkoneella pystytään tekemään esimerkiksi tienpentareita, tai pitkää tieluiskaa teleskooppipuomin avulla. Asiakkaamme Hyvinkään Tieluiska Oy on yksi esimerkki yrityksestä, joka on ottanut 3D-koneohjauksen käyttöön teleskooppipuomisissa koneissaan.  Puomin pituusmittaukseen käytetään ultraääniantureita.

hyvinkään tieluiska

3) Lännen monitoimikone

Lännen monitoimikone eli Länkkäri. Asiakkaamme Koneyhtymä Mustonen hyödyntää koneohjausta omassa koneessaan laajalti aina asfaltinpohjien teosta lähtien, eikä sen käyttö eroa millään tavalla kaivinkoneeseen verrattuna. Ainoa ero on kuvissakin näkyvät paikannussatelliittien paikat: Toinen asennetaan koneen katolle ja toinen puomin tyveen.

4) Pintapora -lisälaite

Kobelcoon asennettu pintapora -lisälaite on yleinen kokoonpano. Kuvan kone on Norjasta, jossa pintapora on tarpeellinen johtuen maaperän kallioisuudesta.

 

Haluatko kuulla lisää, missä kaikessa voit koneohjausta hyödyntää? Kysy lisää myynniltämme!

Jaa artikkeli:

Katso myös:

Ota yhteyttä

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.