fbpx

Uudet G2-anturit koneohjaukseen – Uskomatonta nopeutta ja tarkkuutta

12 kesäkuun, 2018

Novatron on tuonut markkinoille uuden sukupolven G2-anturit, jotka tarjoavat käyttäjälleen uskomatonta suorituskykyä. G2-anturit sisältävät viimeisintä anturifuusioteknologiaa, jonka ansiosta ne tarjoavat yli 17-kertaisen suorituskyvyn edeltäjiinsä verrattuna.

Uskomatonta nopeutta, tarkkuudesta tinkimättä!

Uuden sukupolven G2-anturit lisäävät työsi tuottavuutta huomattavasti. Kehittyneen teknologiansa, sekä gyroskoopin ja kiihtyvyysantureiden anturifuusion (IMU) ansiosta G2-anturit tarjoavat äärimmäisen tarkkoja mittaustuloksia yli 17-kertaa nopeammin kuin aiemmin. Koneen kuljettajan näkökulmasta tämä tarkoittaa työn tehostumista ja käytön helppoutta. Novatronin uudet G2-anturit tuovat kiistattomia hyötyjä kaikkiin koneohjauksella tehtäviin töihin.

Kestävä – Kestävämpi – G2

Novatronin G2-sarjan anturit on suunniteltu kestämään haastavimmissakin olosuhteissa. Luja alumiinirakenne ja sisään valettu elektroniikka tekevät G2-anturista erittäin kestävän ja varmatoimisen. Anturi on suunniteltu toimimaan äärimmäisissä olosuhteissa, joten se säilyttää erinomaisen tarkkuutensa lämpötilavaihteluista huolimatta. Luja ja tiivis rakenne mahdollistaa samojen G2-antureiden käytön myös veden alla, kuten ruoppauksessa.

Uusien G2-antureiden sisältämä teknologia mahdollistaa saman anturityypin käyttämisen koneen kaikissa osissa. G2-anturin kestävä ja vesitiivis rakenne mahdollistavat myös vedenalaisen kaivuun ilman pelkoa vaurioitumisesta.

 

Toimitukset ovat nyt käynnissä! Jos haluat saada lisätietoa huippunopeista, uuden sukupolven G2-antureista, ota rohkeasti yhteyttä!

Jaa artikkeli:

Katso myös:

Ota yhteyttä

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.