fbpx

Novatron vahvasti mukana IM3 kehityksessä

7 toukokuun, 2015

Liikennevirasto on julkaissut loppuraportin Inframodel3 (IM3) -pilottiprojektista, joka toteutettiin osana Riippa-Eskola RU2 -urakkaa. Pilottiprojektissa testattiin uuden Inframodel3-tiedonsiirtoformaatin käyttöä sekä InfraFINBIM-kehityshankkeessa määriteltyjä ohjeistuksia.
Liikennevirasto linjasi viime vuonna, että heidän projekteissaan käytetään avointa Inframodel3-formaattia. Pilottiprojektin loppuraportissa todetaan, että tällä hetkellä ainoastaan Novatronin koneohjausjärjestelmissä voidaan hyödyntää Inframodel3-koneohjausmalleja.
Loppuraportissa kehutaan myös Novatronin ohjelmiston helppokäyttöisyyttä: ”IM3-malleja käyttävässä Novatronin kaivuusovelluksessa työkoneiden kuljettajat hahmottavat aktiivisen rakennepinnan lisäksi myös kyseisen rakenneosan muut rakennepinnat poikkileikkauksessa samaan aikaan. Kokonaiskuva rakenteesta mahdollistaa paremmin työnsuunnittelun ja nopeuttaa työn tekemistä kun eri malleja ei tarvitse avata erikseen.”
Raportti on luettavissa kokonaisuudessaan Liikenneviraston sivuilla. Pääset lukemaan raportin tästä linkistä.

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.