fbpx

Novatron Oy ostanut 3D-system Oy:n koko osakekannan

1 lokakuun, 2019

Novatron Oy on ostanut 3D-system Oy:n koko osakekannan 1.10.2019. Yrityskaupalla halutaan turvata 3D-Win -ohjelmiston kehityksen jatkuvuus ja hyvä palvelutaso kaikille nykyisille ja tuleville asiakkaille.

Yrityskaupan myötä 3D-system Oy:n henkilökunta siirtyy Novatronin työtekijöiksi ja kaikki 3D-system Oy:n liike- ja tukitoiminnot sulautetaan osaksi Novatronin toimintaa kevään 2020 aikana. Jatkossa 3D-Win -ohjelmiston kehitys, ylläpito ja tukipalvelut saavat lisävahvistusta Novatronin BIM-asiantuntijoista sekä ohjelmistokehittäjistä.

3D-system Oy:n sähköpostit pysyvät vielä ennallaan.

3D-system Oy on suomalainen maanmittausalan ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut suunnittelemaan ja tuottamaan ohjelmistoja mittaus-, paikkatieto-, kartta- ja suunnittelutarpeisiin.

Novatron Oy on suomalainen teknologiayritys, joka suunnittelee, valmistaa ja toimittaa koneohjausjärjestelmiä, laitteita ja ohjelmistoja digitaalisen infrarakentamisen tarpeisiin. Novatronin palveluksessa on noin 100 työntekijää ja sen pääkonttori sijaitsee Pirkkalassa.

 

Lisätietoja:

Jarmo Muukkonen, toimitusjohtaja, 3D-system Oy, p. 0400-476661, jarmo@3d-system.fi

Jukka Tervahauta, toimitusjohtaja, Novatron Oy, p. 03-3572611, jukka.tervahauta@novatron.fi

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä

Jukka Tervahauta

Jukka Tervahauta

Toimitusjohtaja

jukka.tervahauta@novatron.fi

03-357 2611

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.