fbpx

Novatron Maailmalla – Ciao Italy!

25 tammikuun, 2018

Ensimmäiset Novatronin koneohjausjärjestelmät asennettu Italiassa.

Älykkään koneohjauksen ilosanoma leviää maailmalla. Joulukuussa Novatronin asentaja Jukka Kivelä ja tuotepäällikkö Teemu Virtanen pakkasivat kassinsa ja lensivät Italiaan, jossa he asensivat Italian ensimmäiset Xsite® PRO 3D -koneohjausjärjestelmät sekä kouluttivat paikallisia jälleenmyyjiä ja asentajia.  Neljän päivän reissu oli jätkille tiivis, sillä se sisälsi kaksi Xsite® PRO 3D -koneohjausjärjestelmän asennusta sekä jälleenmyyjän henkilökunnan perehdytyksen sisältäen asennus, käyttö -ja tukikoulutukset.

Jälleenmyyjän, Moba Electronicin myyntipäällikkö Giorgio Guerreschi oli Novatronin käyntiin tyytyväinen. ”Teemun ja Jukan käynti kannatti, he olivat ammattilaisia ja tiesivät mistä puhuivat”. -Hän kiittelee. Järjestelmät asennettiin kahden eri asiakkaan koneisiin, joista toinen työskentelee Italiassa rakennustyömailla ja toinen maataloudessa. Suurimmat syyt ostopäätökseen olivat mahdollisuus tehdä järjestelmässä omia malleja 2D:nä ja 3D:nä sekä helppokäyttöisyys, joka on myös muualla Euroopassa saanut kiitosta.

Novatronin asentaja Jukka Kivelä kouluttamassa Italian paikallisia asentajia

 

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.