fbpx

Verkkokoulutus – Koneohjauksen perusteet

Hyödynnä Novatronin Xsite® ACADEMYä ja opiskele omaan tahtiisi, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Palveluun rekisteröityminen on täysin maksutonta.

Xsite® – koneohjauskoulutuksen avulla pääset tutustumaan koneohjauksen sekä paikannuksen perusteisiin, mallipohjaiseen laadunvarmistukseen ja Xsite® PRO-koneohjausjärjestelmän käyttämiseen.

Verkkokoulutus on suunnattu kaikille kaivinkonekuljettajille sekä maarakennusurakoitsijoille. Kurssin avulla infra-alan ammattilaiset pääsevät opiskelemaan alansa keskeisimmät parhaat käytännöt sekä Xsite® -tuotteiden käyttöä konkreettisten tehtävien ja esimerkkien kautta.

Kurssi koostuu teksteistä, kuvista, videoista ja tehtävistä. Osaamistestin läpäissyt opiskelija saa kurssista osaamistodistuksen.

Avoimen koneohjauskoulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille perustiedot koneohjauksesta ja mallipohjaisesta rakentamisesta sekä tutustuttaa opiskelija käyttämään Xsite® PRO-koneohjausjärjestelmää.

Rekisteröidy kurssille tästä

Koulutuksen kesto: Voit käydä koulutusaineistoa läpi omaan tahtiisi, silloin kun sinulle parhaiten sopii.
Kohderyhmä: Kaivinkonekuljettajat, maanrakennusurakoitsijat

Koulutussisältö:

  • Mitä on koneohjaus
  • Koneohjauksen perusteet
  • Mallipohjainen laadunvarmistus
  • Satelliittipaikannuksen perusteet
  • Xsite® PRO 3D-koneohjausjärjestelmän esittely ja päätoiminnot
  • Vinkkejä koneohjauksen hyödyntämiseen

Miten kirjaudun kurssille?

Siirry osoitteeseen: https://novatron-xsiteacademy.talentlms.com ja klikkaa ”Rekisteröidy” -painiketta luodaksesi käyttäjätunnuksen oppimisympäristöön.

Jos rekisteröitymisen tai kirjautumisen kanssa on ongelmia, lähetä sähköpostia osoitteeseen: bim@novatron.fi

Helpottaaksemme ensirekisteröintiä, voit kirjautua Xsite® -oppimisympäristöön myös seuraavien palveluiden käyttäjätunnuksilla: Google, Facebook ja LinkedIn.

Tuki

Xsite® -oppimisympäristön käyttöönotossa ja teknisissä ongelmissa sinua palvelevat Novatronin Digital Infra Services -tiimin asiantuntijat.

Ota yhteyttä osoitteeseen: bim@novatron.fi ja ratkaisemme ongelmasi.

Rekisteröidy kurssille tästä

 

Lataa sovellus puhelimeesi tästä:

Kysy lisää ja pyydä tarjous koulutuksesta!

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.