fbpx

Novatronin asiakas on huoleton

27 kesäkuun, 2024

Novatronin asiakkaalle aurinko paistaa aina!

Tartu nyt kesän kuumimpaan työmaatarjoukseen ja hanki itsellesi sopiva kotimainen koneohjausjärjestelmä!

 

Viisi syytä, miksi Novatronin koneohjausjärjestelmien ja työmaanhallintalaitteiden käyttö kannattaa:

 

1. Parasta palvelua ja Suomen laajin huoltoverkosto!

Meille on kunnia-asia, että Novatron tunnetaan erinomaisesta ja asiantuntevasta palvelusta. Takaamme, ettei työmaasi seiso! Etätukipalvelumme opastaa käytössä ja ratkaisee mahdolliset ongelmatilanteet nopeasti. Paikallinen huoltoverkostomme taas varmistaa, että missäpäin Suomea työskenteletkin, asiantunteva huoltopalvelumme on nopeasti paikalla tarvittaessa.

Koneohjauksen etätukipalvelun lisäksi kattavan palvelusopimuksemme piiriin kuuluu tietoturvallinen Xsite MANAGE -pilvipalvelu, joka huolehtii, että työmaa-aineistosi ovat aina ajantasalla ja tietoturvallisesti tallessa.

Meillä vastataan tekijöille suomeksi tai englanniksi Pirkkalasta käsin.

 

2. Suomen ainoa kotimainen järjestelmätoimittaja

Novatron on kehittänyt ja valmistanut konenohjausjärjestelmiä vuodesta 1991. Olemme perheyritys ja valmistamme tuotteitamme arvopohjaisesti, maanrakentajilta maanrakentajille. Novatronin arvot ovat luottamus, yhteisöllisyys ja läpinäkyvyys – teemme töitä, että ne toteutuvat niin työyhteisössämme kuin asiakasrajapinnassakin. Edistämme vastuullisuutta tukemalla paikallista työtä, kestävää kehitystä ja työturvallisuutta.

Kiitämme asiakkaitamme vuosikymmenten luottamuksesta! Pidetään työt ja palvelu myös jatkossa Suomessa!

 

 

3. Kehitetty pohjoismaiselle maatyypille ja tekemiselle

Novatronin koneohjausjärjestelmät vastaavat maanrakentajan erityistarpeita ja ne on suunniteltu suomalaisen infrarakentamisen tarpeisiin.

Laitteidemme ominaisuudet on kehitetty yhteistyössä maanrakentajien ja laajan infrarakentamisen ammattilaisverkoston kanssa. Ohjelmistomme vastaavat maailman edistyneimmän suomalaisen mallipohjaisen suunnittelun ja rakentamisen vaatimuksia. Toisaalta helppokäyttöiset järjestelmämme mahdollistavat ketterän ja kustannustehokkaan työskentelyn myös pienemmillä työmailla.

 

4. Avoimilla rajapinnoilla, läpinäkyvästi ja ketterästi!

Novatronin tuotekehitys on aina nojannut avoimiin rajapintoihin ja ketterään tiedonsiirtoon. Olemme vahvasti mukana alan stardardien kehittämisessä. Voit olla varma, että ohjelmistojemme avulla projektisi on rakennettu kestävälle perustukselle, nyt ja tulevaisuudessa!

Järjestelmämme on helppo oppia ja ja helppo käyttää – saat asennuksen yhteydessä pikakoulutuksen paikan päällä ja avoimien verkkokoulutuksiemme avulla voit syventää osaamistasi käden käänteessä.

 

5. Kestävät, helppokäyttöiset ja turvalliset komponentit, käyttöliittymät ja softat

Novatronin komponentit on kehitetty kovaan työhön ja vaativaan käyttöympäristöön. Moderni uusi 10″ näyttö, tehokkaat Novatron® G3 -anturit ja monipuoliset työmaanhallinnan mittaustyökalut pitävät huolta käyttäjäystävällisyydestä.

Novatronin Xsite-tuoteperheelle ja 3D-Win-ohjelmistopalveluille on myönnetty ainoana alan toimijana suomalaisesta työstä ja laadusta kertova Avainlippu-merkki.

 

Löydä oma Xsite-koneohjaustuotteesi »

Tutustu 3D-Win massalaskentaan »

Ota yhteyttä myyntiin »

 

Valitse Novatronin Xsite työkaveriksesi tänään ja varmista kesäfiilis!

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.