fbpx

Xsite® PRO 2D

Monipuolinen ja helppokäyttöinen 2D-koneohjaus

Novatronin Xsite® PRO 2D-koneohjaus on monipuolinen ja helppokäyttöinen koneohjausjärjestelmä jolla parannat työsi laatua ja tehostat työskentelyäsi. Järjestelmän helppolukuiselta kosketusnäytöltä näet vaivattomasti mm. projektisi leikkuusyvyyden ja etäisyyden mittausarvot.

Suuren ja kirkkaan kosketusnäytön ansiosta työskentely on olosuhteista riippumatta tarkkaa ja tehokasta.

Helppo päivittää 3D-järjestelmäksi

Xsite® PRO 2D on täydellinen tapa varautua 3D-koneohjauksen tarpeeseen. Järjestelmän voi helposti päivittää täydelliseksi 3D-koneohjausjärjestelmäksi, sillä se sisältää samat huippuluokan komponentit kuin 3D-järjestelmä, lukuun ottamatta satelliittipaikannuslaitteita (GNSS-antennit ja satelliittipaikannin).

3D-järjestelmän tullessa ajankohtaiseksi tarvitset vain paikannuslaitteiston ja 3D-ohjelmiston, minkä jälkeen käytössäsi on tarkka 3D-järjestelmä

Tarpeen vaatiessa voit siirrellä paikannuslaitteistoa Xsite® PRO 2D-koneohjauksella varusteltujen koneiden välillä

Paikannuslaitteiston voit joko vuokrata tai ostaa omaksi. Kysy lisää myynniltämme!

Pyydä tarjous

image
Kattavat ominaisuudet

Kattavat ominaisuudet

Xsite® PRO 2D hoitaa syvyyden, etäisyyden ja kaadon mittaukset laserilla tai ilman. Suuren ja kirkkaan kosketusnäytön ansiosta työskentely on olosuhteista riippumatta tarkkaa ja tehokasta.

Helppo päivittää

Helppo päivittää

Järjestelmän voi päivittää täydelliseksi 3D-koneohjausjärjestelmäksi helposti lisäämällä paikannuslaitteiston ja 3D-ohjelmiston. Paikannuslaitteiston voit joko vuokrata tai ostaa omaksi.

Profiilityökalu

Profiilityökalu

Xsite® PRO 2D -järjestelmässä voit luoda erilaisia profiileja esimerkiksi ojista tai pengerryksistä helppokäyttöisellä profiilityökalulla. Työ on helppo totetuttaa seuraamalla opastavaa grafiikkaa järjestelmän näytöltä.

Kauhanpyöritys

Kauhanpyöritys

Työskentelet entistä tehokkaammin, kun saat kauhanpyörittäjän mittatiedon suoraan järjestelmään. Varmista yhteensopivuus myynniltämme!

Etätuki

Etätuki

Etätuen avulla tekninen tuki voi antaa käyttöopastusta ja ratkaista mahdolliset ongelmatilanteet ilman käyntiä työmaalla. Etätukipalvelu säästää aikaa ja rahaa minimoidessaan käyttökatkokset työmaalla.

Vedenalainen kaivuu

Vedenalainen kaivuu

Järjestelmän näytöllä näkyvissä oleva kauhan ja puomiston asento tuovat merkittävää hyötyä ruoppaustöihin. Anturit ovat täysin vesitiiviit.

Etätuki

Saadaksesi koneohjausinvestoinnista suurimman mahdollisen hyödyn  laitteiston on oltava koko ajan moitteettomassa käyttökunnossa. Kattava huoltoverkostomme sekä etätukipalvelumme takaavat, että järjestelmäsi pysyy toimintakunnossa työmaan sijainnista riippumatta.

Novatronin etätuki on palvelu, johon kuuluu etäyhteyden avulla suoritettavat vianhaku-, korjaus- ja koulutustoimenpiteet. Palvelun avulla saadaan minimoitua käyttökatkokset ja huoltomiehen käynnit työmaalla. Etätuki sisältyy kaikkiin Xsite® PRO -koneohjausjärjestelmiin.

*Palvelu vaatii SIM-kortin
**Etätukipalvelu sisältyy Novatron Palvelusopimukseen. Lue lisää palvelusopimuksesta!

2

Näyttö

  • Koko: 8,4″
  • Tyyppi: Kosketusnäyttö / TFT-LCD
  • Resoluutio: 800×600
  • Liitännät: 2xUSB
  • Kiinnitys: RAM-kiinnike
3

Tietokoneyksikkö

4

Paikannusantennin masto

1

Sivuttaiskallistuksen anturi

1

Kauha-anturi

1

Kaivuvarren anturi

1

Runkoanturi

1

Pääpuomin anturi

4

Paikannusantennin masto

5

Laservastaanotin

Katso myös:

Ota yhteyttä

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.