fbpx

Novatron ja Vektorio strategiseen yhteistyöhön

30 tammikuun, 2023

Infrarakentamisen automaatioon erikoistunut teknologiayritys Novatron Oy on hankkinut vähemmistöosuuden rakennusalan tietomallien digitalisaatioon ja ohjelmistokehitykseen erikoistuneesta yrityksestä Vektorio Oy:stä.

”Olemme erittäin innoissamme Vektorion kanssa käynnistettävästä yhteistyöstä. Molemmilla osapuolilla on todella kovatasoista osaamista niin toimialastamme kuin myös teknologiasta, jolla edistetään infrarakentamisen digitalisaatiota. Yhteistyö tukee tavoitettamme tarjota parhaat ratkaisut älykkääseen infrarakentamiseen”, kommentoi Teemu Tervahauta, Novatronin toimitusjohtaja.

”Olemme viime vuosina saavuttaneet hyvää markkina-asemaa Suomessa Vektor-tuotteillamme ja myös kansainvälistyminen on alkanut vahvasti. Nyt on hyvä hetki kumppanoitumiselle alan vahvan toimijan kanssa, jotta varmistamme riittävät resurssit tuotteemme jatkokehitykseen ja kansainvälistymiseen. Novatron on Vektoriolle erinomainen kumppani – heillä on jo koneohjauksen asiakkaita useilla eri markkinoilla ja paljon myös infra-alan erikoisosaamista ohjelmistopuolelta”, kommentoi Juha Vesanen, Vektorion toimitusjohtaja.

Novatron Oy on suomalainen teknologiayritys, joka on keskittynyt infrarakentamisen digitalisaatioon sekä työkoneiden robotisointiin. Kehitämme ja valmistamme älykkäitä koneohjausjärjestelmiä ja ohjelmistoja, jotka mahdollistavat tehokkaan, turvallisen ja kestävän infrarakentamisen.

Vektorio Oy on suomalainen ohjelmistoyhtiö, joka kehittää teknologiaa ja yhteistyöalustaa infrarakentamisen elinkaaren eri vaiheisiin. Vektor Model Viewer -ratkaisu on suorituskyvyltään ja käytettävyydeltään ainutlaatuinen selainpohjainen pilvipalvelu, joka mahdollistaa lähtötietoaineiston, suunnitelma- ja rakennusmallien, sekä toteumatiedon yhdistämisen ja visualisoinnin helposti niin tietokoneilla kuin mobiililaitteillakin.

 

Lisätiedot:

Novatron Oy
Teemu Tervahauta, Toimitusjohtaja
teemu.tervahauta@novatron.fi

Vektorio Oy
Juha Vesanen, Toimitusjohtaja
juha.vesanen@vektor.io

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä

Teemu Tervahauta

Teemu Tervahauta

Hallituksen puheenjohtaja

teemu.tervahauta@novatron.fi

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.