fbpx

Xsite® PRO 3D

Novatronin Xsite® PRO 3D-koneohjauksen avulla tiedät aina mitä pitää rakentaa, minne ja miten!

Ei enää tarvetta paperisuunnitelmille tai koneesta poistumiselle koron tarkastusta varten! Novatronin helppokäyttöisen Xsite® PRO 3D:n avulla voit tehdä työsi kerralla oikeaan korkoon, ilman yli- tai alileikkuuta.

Työskentele senttitarkkuudella ilman ylimääräisiä keskeytyksiä.

Kaikki tarvittava tieto ja työsuunnitelmat näkyvät kuljettajalle selkeältä kosketusnäytöltä helposti ymmärrettävässä muodossa. Järjestelmän päätoiminnot, kuten mallin valinta sekä toteumatiedon tallennus ovat vain yhden kosketuksen takana.

Suunniteltu, valmistettu ja testattu Suomessa

Novatronin koneohjaus on kehitetty yhdessä suomalaisten maanrakentajien ja -mittaajien kanssa kotimaisen infrarakentamisen tarpeisiin, joten voit olla varma, että Xsite® PRO 3D:n kanssa olet aina kehityksen kärjessä!

Täysin uusi 10″ koneohjausnäyttö ja G3-anturit nyt saatavilla!

Julkaisimme täysin uuden 10-tuumaisen koneohjausnäytön, sekä uuden sukupolven G3-koneohjausanturit, jotka nostavat koneohjauksen tarkkuuden ja käytettävyyden standardit uudelle tasolle. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa, vastaamaan pohjoisen vaativia olosuhteita. Katso video alta!

Voit hankkia koneohjausjärjestelmän myös rahoituksella! Lue lisää»

Lataa esite tästä»

Pyydä tarjous

image
Helppo oppia ja käyttää

Helppo oppia ja käyttää

Olemme suunnitelleet Xsite® PRO 3D -järjestelmän toiminnoista mahdollisimman yksinkertaisia käyttää, jotta sinä voit keskittyä tuottavaan työhön. Novatronin koneohjausjärjestelmän käyttö on erittäin helppo oppia, myös kuljettajille joilla ei ole aiempaa kokemusta koneohjauksesta

Soveltuu kaikille työmaille

Soveltuu kaikille työmaille

Työskentelet sitten suurella infrahankkeella tai pienemmän mittakaavan projekteissa, Novatronin Xsite PRO 3D-koneohjaus on täydellinen valinta. Poiketen muista toimijoista, Novatronin Xsite-tuotteet perustuvat avoimiin standardeihin. Tämä tarkoittaa, että voit työskennellä eri työmailla ilman pelkoa siitä että järjestelmä ei tue projektissa käytettäviä 3D-malleja.

Lyömätöntä tehokkuutta

Lyömätöntä tehokkuutta

Kompaktit ja tehokkaat G-sarjan anturit tarjoavat tarkan ja nopean mittauksen kaikissa olosuhteissa. Kestävä muotoilu mahdollistaa myös vedenalaisen käytön. Järjestelmän komponentit on kehitetty toimimaan vaativissa ympäristöissä, joten voit luottaa järjestelmän toimintakykyyn tilanteesta riippumatta.

Luo omia 3D-malleja

Luo omia 3D-malleja

Luo yksinkertaisia 3D-malleja käyttämällä järjestelmän helppokäyttöisiä mallinluontityökaluja. Voit esimerkiksi luoda putkikaivannon vaivatta käyttämällä olemassa olevaa linjaa referenssinä. Voit myös kopioda olemassa olevia pintoja ja linjoja ja asettaa nille uuden korkotiedon. Itse luodut mallit voi jakaa helposti muille saman projektin työkoneille käyttämällä Xsite MANAGE-pilvipalvelua.

Turvallinen investointi

Turvallinen investointi

Novatronin Xsite®-koneohjaus varmistaa että sinun ei tarvitse huolehtia koneohjausmallien yhteensopivuudesta, tai tulevista alan standardeista. Xsite PRO 3D tukee kaikkia aineistoja tämän päivän, sekä tulevaisuuden projekteissa. Olemme mukana kehittämässä alan yleisiä standardeja, joka tarkoittaa että Novatronin Xsite-koneohjaus on turvallisin valinta mallipohjaisille työmaille.

Tukea aina saatavilla

Tukea aina saatavilla

Koko Suomen kattava huoltoverkosto sekä ammattitaitoinen etätukipalvelumme takaavat, että järjestelmäsi pysyy toimintakunnossa työmaan sijainnista riippumatta. Asiakkaanamme voit olla huoletta – tukea, palvelua tai koulutusta on aina saatavilla, joko etänä tai paikan päällä.

Xsite® PRO – Avoin ja yhteensopiva

Xsite® PRO 3D:n kanssa voit käyttää useiden eri toimittajien verkkokorjaussignaaleja, tukiasemia ja satelliittipaikantimia ilman ongelmia. Näin et joudu sitoutumaan yksittäisen järjestelmätoimittajan ratkaisuihin ja voit työskennellä useissa eri projekteissa ilman pelkoa siitä, että koneohjausjärjestelmäsi ei sovellu työmaalle. Näin takaamme sinulle aidon kilpailuedun kiristyvillä markkinoilla.

Xsite® PRO 3D on yhteensopiva myös kolmannen osapuolen ohjelmistojen (esim. Infrakit) kanssa. Myös erilaisten aineistoformaattien (mm. Inframodel 3/LandXML, dxf, gt) käyttö sujuu ilman ylimääräisiä formaatin muunnoksia tai yhteensopivuusongelmia.

Xsite® PRO – Sinun järjestelmäsi

Koneohjausjärjestelmää vaativia töitä on erilaisia. Tästä syystä olemme muokanneet Xsite® PRO:n ohjelmistosta moduulipohjaisen. Se tarkoittaa, että voit itse valita järjestelmääsi ne ominaisuusmoduulit, joita tarvitset. Etkä myöskään maksa moduuleista joita et tarvitse. Yksinkertaista, eikö totta?

Voit itse valita, haluatko kerätä vain toteumatietoa, tehdä itse omia 3D-malleja, käyttää valmiita suunnittelijan tekemiä 3D-malleja vai mahdollistaa älykkäiden inframodel3-mallien käytön. Ota yhteys myyntiimme ja kysy lisää! Varustamme järjestelmäsi juuri sinulle sopivilla ominaisuuksilla.

Etätuki

Saadaksesi koneohjausinvestoinnista suurimman mahdollisen hyödyn  laitteiston on oltava koko ajan moitteettomassa käyttökunnossa. Kattava huoltoverkostomme sekä etätukipalvelumme takaavat, että järjestelmäsi pysyy toimintakunnossa työmaan sijainnista riippumatta.

Etätukeen kuuluvat etäyhteyden avulla suoritettavat käytönopastus ja koulutus-, vianhaku- sekä päivitystoimenpiteet. Etätukipalvelun avulla saadaan minimoitua käyttökatkokset ja huoltomiehen käynnit työmaalla. Etätukipalvelu on saatavilla kaikkiin Xsite® PRO-järjestelmiin.

 

*Etätuki vaatii SIM-kortin. Suosittelemme 4G-nopeudella ja kiinteällä dataliittymällä varustettua SIM-korttia.
**Etätukipalvelu sisältyy Novatron Palvelusopimukseen. Lue lisää palvelusopimuksesta!

Tuetut tiedostoformaatit

 • 2D-asemapiirustus: DXF
 • Pisteet: DXF, XML, GT, CSV, KOF, PXY
 • Geometrialinjat: VGP, SBG, XML, Anpakke
 • Pintamallit: DXF, XML

Viimeisimmät ohjelmistoversiot

 • LandNova: 14.3.0.904
 • Xsite APP: 2.6.477
2

Näyttö

 • Koko: 8,4″
 • Tyyppi: Kosketusnäyttö / TFT-LCD
 • Resoluutio: 800×600
 • Liitännät: 2xUSB
 • Kiinnitys: RAM-kiinnike
3

Tietokoneyksikkö

 • Suoritin: AMD GX-441GA, 1.1GHz neliydinsuoritin
 • Käyttöjärjestelmä: Windows Embedded Standard
 • SIM-tyyppi: Mini SIM (“normaalikokoinen”)
 • Tiedonsiirto: GSM / GPRS / EDGE / WCDMA / UMTS / HSPA / HSUPA / LTE (4G)
 • Lataus/lähetysnopeus: 100Mbps/50Mbps (max)
4

Paikannusantenni

1

Sivuttaiskallistuksen anturi

1

Kauha-anturi

1

Kaivuvarren anturi

1

Runkoanturi

1

Pääpuomin anturi

4

Paikannusantenni

5

Paikannusvastaanotin

Katso myös:

Ota yhteyttä

 • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.