Koneohjauksen kustannukset

marraskuu 14, 2019

Oletko hankkimassa 3D-koneohjausjärjestelmää mutta käyttökustannukset mietityttävät? Olet ehkä saattanut kuulla, että järjestelmän hankintahinnan lisäksi joudut maksamaan erilaisia lisenssi- tai vuosimaksuja? Ei meillä. Kun hankit Novatronin Xsite® PRO 3D-koneohjausjärjestelmän, saat käyttöösi myös etätuen, langattoman tiedonsiirtopalvelun sekä ohjelmistopäivitykset ilman ylimääräisiä lisenssi- tai vuosimaksuja.

Mainittakoon kuitenkin, että langaton tiedonsiirto sekä etätukipalvelu tarvitsevat toimiakseen SIM-kortin, minkä käytöstä valitsemasi teleoperaattori luonnollisesti veloittaa. Käyttökustannuksiin vaikuttaa myös käyttämäsi korjaussignaali.

Dataliittymä ja korjaussignaali

Novatronin Xsite® PRO 3D-järjestelmä vaatii toimiakseen yhden SIM-kortin. SIM-kortti mahdollistaa mm. etäyhteyden ja langattoman tiedonsiirron toimiston ja järjestelmän välillä. Koska liikuteltavat tietomäärät kasvavat jatkuvasti, suosittelemme hankkimaan 4G-dataliittymän ilman datarajoitusta. Järjestelmämme tukevat kaikkia suomessa toimivia teleoperaattoreita (esim.  Telia, Elisa, DNA), joten voit itse valita parhaaksi katsomasi kumppanin.

Jotta koneohjauksen paikannustarkkuus olisi riittävä maanrakennukseen (+/- 2cm), järjestelmä tarvitsee korjaussignaalin. Korjaussignaali saadaan järjestelmään joko tukiasemasta tai käyttämällä verkkokorjausta (VRS-palvelu).

Novatronin edistyksellisen teknologian ansiosta Xsite®-koneohjaus on yhteensopiva myös muiden alan toimijoiden tukiasemien ja verkkokorjauspalveluiden kanssa (Leica Smartnet ja Geotrim Trimnet). Verkkokorjauspalvelun kustannukset riippuvat aina valitun palveluntarjoajan omasta hinnoittelusta. Novatronin oman toimistotukiaseman, Xsite BASEn, käyttö ei aiheuta lisenssi- tai muita vuosimaksuja.

Jos haluat saada lisätietoja Novatronin koneohjauksesta, ota rohkeasti yhteyttä myyntitiimiimme yhteydenottolomakkeella tai soittamalla numeroon 03-357 2630 .

Jaa artikkeli:

Katso myös:

Ota yhteyttä

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.