Inframallinnuspäivät 2019 Tampereella 12.-13.3.2019

19 tammikuun, 2019

!Ilmoittautuminen päättynyt!

Suomen kovin infra-alan tietomalliseminaari Inframallinnuspäivät järjestetään Tampere-Talossa 12.-13.3.2019. Tuomme saman pöydän ääreen keskustelemaan kaikki infrarakentamisen osapuolet; niin tilaajat, rakennuttajat kuin urakoitsijat ja esillä on suomen suurimmat infra-alan kehityshankkeet, joita esittelee hankkeiden vetohahmot. Tapahtuman pääpuhujana on tietomallinnuksen konkari Arto Kiviniemi, joka on tehnyt ansiokkaan uran tietomallinnuksen parissa Liverpoolin yliopistossa.

Tule päivittämään tietosi siitä mitä viimeisen vuoden aikana suomen inframallinnuksessa on tapahtunut. Seminaarin tarkoituksena on esitellä viimeisen vuoden aikana tapahtuneet innovaatiot ja kehitysaskeleet. Hankkeiden vetäjät jakavat sinulle parhaimmat vinkit ja työkalut, miten voit viedä tietomallinnusta eteenpäin omassa kunnassasi tai organisaatiossasi. Esitysten aikana sekä tapahtumaillallisella sinulla on mahdollisuus verkostoitua ja keskustella alan muiden konkareiden kanssa.

Tämän kaiken lisäksi esillä on myös yleiset Infravaatimukset (YIV-ohjeet), jotka julkaistaan vuoden 2019 alussa. Eveliina Pulkkinen WSP Finland Oy:lta tulee esittelemään ohjeiden pääpointit. Tämän vuoden paneelissa keskustellaan siitä miten voisimme lisätä tietomallinnustietoisuutta oppilaitoksissa ja muissa yhteisöissä.

Tapahtuman hinta on 390,00 + alv. Hinta sisältää kahden päivän koulutuksen, koulutusmateriaalit, aikataulun mukaiset ruokailut, sekä illallisen. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 4.3.2019.

Ilmoittaudu tästä

*luennoitsijaesittelyt löydät alta.

Ilmoittaudu tästä

ps. Vuoden 2018 inframallinnuspäivät Hämeenlinnassa oli menestys. Kävijät kokivat tapahtuman tarpeelliseksi, ja antoivat kokonaisarvosanaksi 4.2 (asteikolla 1-5).

 

Luennoitsijat

Eero Lyytikäinen, Civil Point Oy

Eero Lyytikäisellä on usean vuoden kokemus tiedonhallinnan sekä inframallien parissa toimimisesta asiakasprojektien sekä käytännön työskentelyn kautta. Eero Lyytikäinen työskentelee Civilpointilla asiakkuuspäällikkönä ja haluaa auttaa asiakkaita mm. tiedonhallintaan liittyvissä asioissa.

Olli Planting, Destia Oy

Olli Planting on Destia Oy:lla vuodesta 2012 työskennellyt ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan insinööri, jonka nykyisiin työtehtäviin kuuluvat kehityspäällikön, tietomallikoordinaattorin, sekä tie-, katu- ja aluesuunnittelijan tehtävät.

Johanna Akkanen, Turun kaupunki

Johanna Akkanen toimii vastaavana rakennuttajana Turun kaupungilla, ja on mukana vahvasti kehittämässä Turun kaupungin tietomallipohjaista osaamista infran ammattilaisten kanssa.

Markku Mustonen, Oulun kaupunki

Markku Mustonen toimii Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluissa tietomallintamisen kehittämistehtävissä. Markku Mustosella on pitkä kokemus suunnittelu- ja paikkatieto-ohjelmistojen pääkäyttäjätehtävistä Oulun kaupungilla.

Arto Kiviniemi, Keynote speaker

Juuri eläkkeelle jäänyt tietomallinnuksen professori Arto Kiviniemi saapuu inframallinnuspäiville suoraan Liverpoolin yliopistosta. Arto on ollut yksi rakentamisen tietomallinnuksen pioneereista vuodesta 1996 alkaen. 1997-2002 hän johti Tekesin “Vera – tietoverkottunut rakennusprosessi” teknologiaohjelmaa, joka johti tietomallinnuksen varhaiseen käyttöönottoon Suomessa. Vuodesta 2010 alkaen Arto on työskennellyt Iso-Britanniassa, ensin Salfordin yliopistossa, jossa hän aloitti maan ensimmäisen tietomallinnuksen koulutusohjelman ja 2013-2018 Liverpoolissa.

 

Juha Liukas, Sitowise Oy

Juha Liukas toimii Sitowisessä infran tiedonhallinnan ja tietomallinnuksen johtavana asiantuntijana. Hän on ollut mukana infra-alan tietomallinnuksen kehityshankkeissa vuodesta 2001. Hän toimii buildingSMART Finlandin Infran standardointiryhmän puheenjohtajana. Uran alkuajoilta Juhalla on kokemusta geoteknisenä suunnittelija sekä yli 20 vuoden kokemus ohjelmistokehitystyöstä.

Eveliina Pulkkinen, WSP Finland Oy

Eveliina Pulkkinen työskentelee WSP Finlandilla tietomallikoordinaattorina infran suunnittelu- ja rakentamishankkeissa. Hän toimii aktiivisesti myös alan yleisissä kehitystöissä; Yleiset inframallivaatimukset -ohjeistuksen päivitystyön lisäksi hän vastaa osaltaan ratamallintamisen kehitystyöstä Väyläviraston kehityshankkeissa.

Pasi Nurminen, Destia Oy

Pasi Nurminen johtaa Destian tutkimus- ja kehitysyksikköä, joka keskittyy käytännönläheiseen ja tuotantokeskeiseen kehittämiseen, digitalisaation keinot hyödyntäen. Nurminen on ollut kehittämässä ja viemässä Destiaa mallipohjaiseen tuotantotapaan jo aivan ensiaskeleista lähtien. Lisäksi hän on ollut mukana BuildingSMART Finland Infran toiminnassa ja johtoryhmän jäsenenä sekä useissa alan yhteisissä kehityshankkeissa. Aikaisemmin Nurminen on toiminut mm. rakentamisen laatupäällikkönä ja -vastaavana Destialla ja YIT:llä. Mukaan mahtuu erilaisten ohjelmistoprojektien vetämistä ja myös omin käsin toteuttamista

 

Petri Kaihia, NRC Finland Oy

Petri Kaihialla on pitkä kokemus infratyömaiden mittauksista. Tällä hetkellä hänen työmaanaan on  Tampereen raitiotie, jossa hänen tehtävänä on mittakannan ylläpito, mittausdatan hallinta ja kehittäminen luovutusaineistoon, sekä sidostoimijoille.

Virpi Kukkonen, NRC Finland Oy

Virpi Kukkonen toimii Kunnossapidon kehityspäällikkönä NRC Group Finlandilla (entinen VR Track Oy). Virpillä on pitkä kokemus kunnossapitojärjestelmien pääkäyttäjä- ja kehitystehtävistä.

Ville Suntio, Destia Oy

Ville Suntio toimii ryhmäpäällikkönä Destian suunnitteluryhmässä Turussa. Hänelle on kertynyt pitkä ja vankka kokemus tietomallikoordinaattorin, projektipäällikön ja asiantuntijatehtävistä. Lisäksi hän on myös tehnyt töitä suunnittelijana sekä työmaainsinöörinä.

inframallinnuspäivät

 

Teppo Rauhala, Novatron Oy

esittely tulossa

Petri Neuvonen, Rakennustietosäätiö

esittely tulossa

Olli Sihvola, SRV

SRV:n Olli Sihvola toimii parhaillaan massiivisen Kehä 1:n tunneliurakan projektipäällikkönä Espoon Keilaniemessä. Työuransa aikana hän on työskennellyt merkittävien väylähankkeiden parissa ja ollut vahvasti mukana kehittämässä tietomallipohjaista toimintaa sekä uusien tekniikoiden käyttöönottoa.

 

Ilmoittaudu nyt

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä

Elina Harju

Elina Harju

Event Manager

elina.harju@novatron.fi

03-357 2632

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.