Vice President, Sales

Yhtiömme jatkaa kasvuaan ja nyt etsimme sinua

Vice President, Sales

Tehtävä on uusi yhtiössämme. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle ja kuulut yhtiön johtoryhmään.

Ihmisten johtaminen on vahvuutesi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, johdat positiivisesti sparraamalla ja innostat omalla esimerkilläsi. Myyntiosaston johtajana luotsaat myynti-, markkinointi-, asiakaspalvelu- ja asiantuntijatiimejämme kohti tulevaisuuden kasvutavoitteita. Tehtävässä pääpaino on kansainvälisen liiketoiminnan kehittäminen kotimaan markkinoita kuitenkaan unohtamatta.

Olet kokenut kansainvälisen liiketoiminnan osaaja, jolla on jo näyttöjä myynnin kasvattamisesta jakeluverkostojen avulla. Taustasi on mielellään infrarakentamisen, teknologisten tuotteiden ja ratkaisujen parista. Olet tottunut olemaan aktiivisesti mukana asiakasrajapinnassa ja rakentamaan menestyksellisiä suhteita yhteistyökumppaneihin. Ymmärrät liiketoiminnan tunnusluvut ja hyödynnät niitä saavuttaaksesi johtamasi osaston tavoitteet.

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa voimakkaasti yhtiön kasvattamiseen ja toiminnan kansainvälistämiseen, joka tulee olemaan tulevien vuosiemme tavoite. Meillä on rento, mutta samalla kunnianhimoinen tiimi, joka tekee aktiivisesti yhteistyötä eri toiminta-alueiden välillä.

Jos tunnet, että tässä voisi olla seuraava mahdollisuutesi loistaa työssäsi, anna sen näkyä meille saakka!

Hakuaika päättyy 24.1.

Lisätiedot tehtävästä: Adecco, Teemu Vuorinen, 0400 610041

Hae paikkaa –> adecco.fi
Novatron on suomalainen infrarakentamisen automaatioon erikoistunut perheyritys. Tarjoamme ratkaisuja työmaiden digitalisointiin ja työkoneiden robotisointiin. Kehitämme, valmistamme ja toimitamme laitteita ja ohjelmistoja, joilla parannetaan infrarakentamisen tuottavuutta, laatua ja turvallisuutta. Asiakkaitamme ovat maanrakennusurakoitsijat ja työkonevalmistajat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Olemme yli 100 ammattilaisen tiimi, jolla on 30 vuoden kokemus infrarakentamisen automaatiosta. Pääkonttorimme sijaitsee Pirkkalassa ja Suomessa meillä on toimistot myös Oulussa sekä Espoossa. Ulkomailla toimimme pääosin saksalaisen yhteistyökumppanimme MOBA AG:n myyntikanavien kautta.

—-

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.

Avoin hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, rtf.
  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Katso myös: