Tule meille devaajaksi!

Haluatko olla mukana kehittämässä tulevaisuuden koneohjaus- ja koneautomaatioratkaisuja? Kyllä? Tule meille devaajaksi!

Olemme vuonna 1991 perustettu infrarakentamisen automaatioon erikoistunut suomalainen teknologiayritys. Tarjoamme ratkaisuja infratyömaiden digitalisointiin ja työkoneiden robotisointiin. Kehitämme, valmistamme ja toimitamme laitteita ja ohjelmistoja, joilla parannetaan infrarakentamisen tuottavuutta, laatua ja turvallisuutta. Asiakkaitamme ovat maanrakennusurakoitsijat ja työkonevalmistajat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Suomessa olemme markkinajohtajan asemassa, mutta tulevaisuudessa näemme kasvumme tulevan kansainvälisiltä markkinoilta.

Etsimme jatkuvasti devaajia eri tehtäviin tukemaan Xsite®-tuoteperheemme ohjelmistojen kehitystä ja pitämään huolen siitä, että pysymme jatkossakin alamme teknologisena edelläkävijänä.

Haemme ensisijaisesti jo kokemusta kerryttäneitä kehittäjiä, mutta jos sinulta löytyy tehtävään soveltuvaa erityistaitoa, niin työkokemuksen puutekaan ole este. Kerro meille rohkeasti osaamisestasi hakemuksessa!

Hakuprosessin edetessä muokkaamme sinulle yhdessä sopivimman roolin osaamisesi ja kiinnostuksiesi pohjalta.


Etsimme jatkuvasti devaajia eri tehtäviin.

Hae rohkeasti mukaan!


Novatronilla on avoimena useita koneohjausjärjestelmien ohjelmistokehittämiseen liittyviä tehtäviä eri tiimeissä. Olemme laaja-alaisesti kiinnostuneita monentyyppisistä ohjelmistokehitys-osaajista, ja katsomme mielellämme mitä osaamista sinä voisit tuoda tiimiemme avuksi.

Tiimeissämme pääset vaikuttamaan monipuolisesti kehitettäviin ratkaisuihin ja työskentelemään hyvin lähellä tuotetta – näin pääset näkemään oman kehityspanoksesi vaikutukset aitiopaikalta.

UX/UI Development

Tiimiin haetaan ohjelmistokehittäjiä QT:lla toteutettavien käyttöliittymien kehitykseen.

UI/UX-tiimi on vastuussa käyttäjäkokemukseen ja käyttöliittymiin liittyvän työn suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimin tavoitteena on ymmärtää, ja auttaa muita tuotekehityksen tiimejä ymmärtämään loppukäyttäjien ja käyttöympäristöjen ominaisuuksia, sekä kuinka tätä tietoa voidaan hyödyntää ohjelmistokehitystyössä.

Real Time Developer

Tiimiin haetaan ohjelmistokehittäjiä rautaläheisen C++ kehityksen pariin. Matemaattiset taidot ja työkone-automaatioon liittyvien algoritmien ymmärtäminen ovat edellytyksiä tehtävissä.

Real Time-tiimi kehittää matalan tason rautaläheisiä toteutuksia, robotiikan rajapintoja ja menetelmiä koneohjausjärjestelmiin. Tiimin toteutukset toimivat rajapintana ohjelmiston ja ulkomaailman välillä, mikä mahdollistaa antureiden integraation ja niiltä saapuvan datan käsittelyn koneohjausjärjestelmän käyttöön ja ohjaukseen.

Embedded Lead Software Developer

Tiimiin haetaan vahvistukseksi kokenutta, laitteistoläheistä ohjelmistokehittäjää joka vastaa firmware-ohjelmistojen arkkitehtuurillisesta kehityksestä, sekä laitteiden integroitumisesta tuotteidemme muihin ohjelmistoihin.

Devices-tiimi kehittää firmware-ohjelmistoja Novatronin valmistamiin antureihin, kontrollereihin ja näyttöihin. Erilaiset väylät ja kommunikaatiopinot kuuluvat vahvasti osaksi kehitystä.

Application and Infra Model Processing

Tiimiin haetaan ohjelmistokehittäjiä, jotka omaavat hyvät taidot C++ kielestä ja erilaisten tietorakenteiden hallinnasta. Tietokanta osaaminen katsotaan eduksi.

Applikaatiotiimi on vastuussa koneohjaustuotteiden liiketoiminnallisesta- sekä tietokantakerroksesta. Applikaatiokerros käyttää hyväkseen alemmilta kerroksilta tulevaa laskettua dataa ja tarjoaa näkymälle (UI) rajapintoja, joihin kuuluvat mm. työmaan toteutusmallit, rakentamisen toteumatiedot ja muita taustajärjestelmän tietoja.

Core Architecture / Devops kehittäjä / Yocto Linux Developer & Architect

Tiimiin haetaan DevOps-kehittäjää vankalla Linux ja Jenkins osaamisella. Jenkins pipeline -kehitys pitää sujua ja Debian (Yocto) olisi myös hyvä sisäistää.

Lisäksi haemme kehittäjää ja arkkitehtiä Yocto-työkaluilla kehitettäville Linux-perustaisille käyttöjärjestelmille. Tehtäviin kuuluu käyttöjärjestelmien sovittaminen erilaisiin koneohjausjärjestelmissä käytettäviin tietokoneisiin, sekä Yocto-ympäristön kehittäminen ohjelmistokehitys- ja ylläpitotarpeisiin.

Core Architecture tiimin vastuulla on CI-järjestelmän ja koneohjaustietokoneiden Linux-käyttöjärjestelmien arkkitehtuurillinen kehitys, ohjelmistokehitysympäristöjen ja -teknologioiden valinta sekä niiden kokonaisvaltainen kehittäminen.

Koneohjausohjelmiston kehitys tapahtuu pääosin C++ kielellä. Käyttöliittymissä hyödynnämme QT ja QT-quick 3D -teknologioita. Matalamman tason firmware- ja väyläkommunikaatioon liittyviä ohjelmistoja kehitetään C-kielellä.

Muita kehityksessä hyödynnettäviä teknologioita ovat mm. C++, C, Python, QT, MQTT, Jenkins, Robot Framework, GIT, Gitlab, OpenGL, CMake, Linux, Yocto, Jira, Confluence, LandXML, IM4, IFC, DXF/DWG, CAN, CANopen, J1939, RS-232, SPI, I2C, USB, Ethernet.


Meillä pääset oikeasti vaikuttamaan tuotteen laatuun ja kehitykseen, sekä näkemään konkreettisesti työsi jäljen lopputuotteessa.


 

Uratarinat

Sami Päkkilä

”Meillä on tosi hyvin huomioitu se, että hommia voidaan räätälöidä sen mukaan mihin haluaa panostaa. Myös työajat joustavat tosi hyvin.”

 

Novatron työnantajana

Yrityskulttuuri

Henkilöstön tyytyväisyys ja viihtyvyys on meille tärkeää. 2020 teetetyn henkilöstökyselyn mukaan eniten tunnustusta sai työilmapiirimme. Henkilöstömme kuvasi työilmapiiriä kannustavaksi, avoimeksi, tasa-arvoiseksi, rennoksi ja vapautuneeksi.

Henkilöstöedut

Loistavan työporukan lisäksi tarjoamme mm. lounas-, liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedut. Työntekijänä pääset mukaan myös bonus-ohjelmaan.

Toimipisteet

Voit tehdä töitä etänä, viihtyisillä toimipisteillämme tai näiden yhdistelmänä. Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Pirkkalassa, Espossa sekä Oulussa.

 

Arvomme

Toimimme Novatronilla perheyrityksen arvojen mukaisesti. Arvomme ovat:

Luottamus: Vapaus ja vastuu – Jokainen voi itse vaikuttaa työhönsä ja tehdä siihen liittyviä päätöksiä.

Yhteisöllisyys: Teemme yhdessä, kehitämme yhdessä – Työskentelemme tiiminä asiakkaamme edun mukaisesti.

Läpinäkyvyys: Avoin päätöksentekokulttuuri – Huomioimme päätöksenteossa eri osapuolet ja näkökulmat.

Avoin hakemus

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, rtf, Max. tiedoston koko: 50 MB.
  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Lisätiedot:

  Tomi Mahkonen

  Tomi Mahkonen

  Henkilöstöjohtaja

  tomi.mahkonen@novatron.fi

  03-357 2641

  Katso myös: