Tietomalliasiantuntija

Vahvistamme edelleen BIM-tiimiämme, joka tarjoaa koulutus- ja tukipalveluita asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme tarpeisiin. Haemme nyt infrarakentamisen tietomalliosaajia ensisijaisesti pääkaupunkiseudulle, mutta huomioimme ehdottomasti myös ne Novatronista kiinnostuneet hakijat, jotka asuvat muualla kuin ruuhka-Suomessa. Jos osaamisesi ja Novatronin asiantuntijatarpeet kohtaavat, voi työpaikkasi olla myös Tampereella tai Oulussa – tai vaikkapa kotitoimistossa, josta käsin palvelet asiakkaitamme.

Merkittävin asiakasryhmämme on koneohjausta hyödyntävät urakoitsijat. Teemme yhteistyötä myös infran tilaajien, suunnittelijoiden ja oppilaitosten kanssa. Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä infra-alaa eteenpäin.

Olet etsimämme lisävahvistus tiimiimme, jos sinulla on kokemusta infrasuunnittelusta tai -rakentamisesta. Olet kiinnostunut tietomallipohjaisesta tuotannosta ja haluat oppia lisää ja kehittyä Novatronin mukana digitaalisen infrarakentamisen asiantuntijaksi. Jos olet jo ehtinyt toimia tietomallikoordinaattorin roolissa suunnittelu- tai tuotantopuolella, olet asian ytimessä.
Aiempi koulutustaustasi on meille tärkeää, mutta vielä tärkeämpää on motivaatio ja osaaminen, jota tuot mukanasi Novatronille. Arvostamme ohjelmisto-osaamistasi, jota on voinut karttua suunnittelusovelluksien, 3D-Winin, Infrakit-pilvipalvelun tai Novatronin tuotteiden käytöstä. Arvostamme myös sosiaalisia vuorovaikutustaitoja.

Työnkuvaasi ei ole lukittu etukäteen – me Novatronilla huomioimme vahvuusalueesi ja luomme sinulle urapolun, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi digitaalisen infrarakentamisen saralla.

Jos työskentely Novatronilla alkoi kiinnostaa, niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen tyopaikat@novatron.fi, aiheeksi ”Tietomalliasiantuntija”. Liitä viestiisi CV ja palkkatoive.

Lisätietoja:

Petri Kuusela, p. 03-357 2603
Petteri Palviainen p. 03-357 2665

Avoin hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, rtf.
  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisätiedot:

Petri Kuusela

Petri Kuusela

BIM Specialist

petri.kuusela@novatron.fi

03-357 2603

Katso myös: