Ohjelmistotestaaja / Kenttäinsinööri

Novatron Oy etsii Pirkkalan pääkonttorille ohjelmistotestaajaa tai kenttäinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus

Työnkuvaan kuuluu mm. Novatronin suunnittelemien koneohjausjärjestelmien sekä ohjelmistojen testaaminen toimistolla ja kentällä.  Työnkuvaa räätälöidään hakijan vahvuuksien mukaan, mutta ymmärryksesi ketteristä ohjelmistokehitysprosesseista (Scrum, Kanban) ja ohjelmoinnista (esim. C++, Python) helpottaa päivittäistä työskentelyäsi. Hyvät suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi ovat välttämättömyys reippaan ja itseohjautuvan asenteen ohella.

Olet etsimämme lisävahvistus testaustiimiimme, jos sinulla on kokemusta ohjelmistotestauksesta, testiautomaatiosta (esim. RobotFramework), ajoneuvo- tai työkoneasennuksista. Olet luonnostaan kiinnostunut teknisistä laitteista, ongelmanratkaisusta ja uusista työkaluista. Aiempi koulutustaustasi on meille tärkeää, mutta vielä tärkeämpää on motivaatio ja osaaminen, jota tuot mukanasi organisaatioomme.

Novatronilla tärkein voimavara on työntekijät ja tekijöitä myös arvostetaan aidosti. Kilpailukykyisen ansiotason lisäksi annamme työhösi käyttöön parhaat mahdolliset työkalut. Tehtävissäsi sinua kannustaa menestykseen ammattitaitoiset ja innostavat kollegat että asiantuntijat tutkitusti yhdessä Suomen parhaista työpaikoista.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen tyopaikat@novatron.fi, aiheeksi ”Ohjelmistotestaaja / Kenttäinsinööri”. Liitä viestiisi CV ja palkkatoive.  Täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Lisätietoja:

Sami Lindgren, p. 03-357 2683
Kati Pyhälä p. 03-357 2679

—————————————–

Suomalainen Novatron Oy on digitaalisen infrarakentamisen asiantuntija, joka suunnittelee, valmistaa ja toimittaa koneohjausjärjestelmiä maanrakennuskoneisiin. Yritys on perustettu vuonna 1991, ja olemme niin kotimaan kuin ulkomaiden markkinoilla yksi merkittävimmistä toimijoista. Pääkonttorimme sijaitsee Pirkkalassa.

 

 

Avoin hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, rtf.
  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.