Digital Marketing Specialist

Novatronin markkinointitiimi etsii Pirkkalan toimipisteelle sisällöntuotannosta ja digitaalisesta markkinoinnista kokemusta kerryttänyttä asiantuntijaa Digital Marketing Specialist -rooliin.  Digital Marketing Specialist on henkilö, jonka hyppysissä ovat sisällöntuotanto ja somemarkkinointi teksti-, kuva- ja videomuodossa sekä yrityksen digikanavien ylläpito ja kehitys. Pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään Novatron ja Xsite®-brändien digitaalista markkinointia eri markkina-alueille ja innostamaan sisäisiä sidosryhmiä liikkumaan sosiaalisen median maailmassa. Kyseessä on uusi toimenkuva, joten pääset myös vaikuttamaan omaa työtäsi koskeviin prosesseihin ja työtapoihin!

Tehtävässä hyödynnät eri somealustoja ja niiden mainostyökaluja, sekä kohdennat kampanjoita verkossa tehokkaasti yrityksen eri kohderyhmille. Käytät sujuvasti Adoben työkaluja (PS, AI, ID) sekä MS Office-ohjelmistoja. SEO, WordPress, Google Analytics, Google ADs, Hubspot sekä uutiskirjeautomaatio -osaamisesta on tehtävässä hyötyä.

Digital Marketing Specialist -tehtävässä vaaditaan kokemusta digitaalisesta markkinoinnista ja tuloksellisesta sometyöskentelystä, järjestelmällistä työskentelytyyliä sekä ennen kaikkea intoa kehittää omaa osaamistaan! Kykysi ideoida ja tuottaa koukuttavia tarinoita sekä englanniksi että suomeksi eri kanavissa on vertaansa vailla. Lisäksi sinulla on visuaalista silmää kuva- ja videomateriaalin tuottamisen ideoinnista ja editoinnista. Animaatio-osaaminen katsotaan tehtävässä eduksi. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi, että englanniksi.

Mikäli haluat päästä osaksi nuorekasta, kasvavaa perheyritystä jätä hakemuksesi Adeccolle viimeistään 21.11.2021:
https://www.adecco.fi/fi-fi/tyopaikka/digital-marketing-specialist-novatron-oylle-pirkkala/?ID=00046968

Avoin hakemus

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, rtf, Max. tiedoston koko: 50 MB.
  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Lisätiedot:

  Rekrytoinnista vastaa Adecco Finland Oy

  Rekrytoinnista vastaa Adecco Finland Oy