BIM Specialist

Vahvistamme jälleen BIM-tiimiämme, joka tarjoaa asiantuntijapalveluita asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme tarpeisiin. Haemme nyt infrarakentamisen tietomalliosaajaa kansainvälisiin työtehtäviin tukemaan ulkomaisia jälleenmyyjiämme ja kansainvälisiä sidosryhmiämme.

Meillä työskentelet Novatronin koneohjaus-, mittaus-, työnjohto- ja ohjelmistoratkaisujen parissa. Työmaan tiedonhallinta on toimenkuvan ytimessä. Autat jälleenmyyjiämme kasvamaan ja kehittymään tukemalla heitä tietomallipohjaiseen rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä ja uuden oppimisessa. Pelikenttänäsi on pääosin Eurooppa, mutta mahdollisesti myös Aasia ja Australia.

Olet etsimämme lisävahvistus tiimiimme, jos sinulla on kokemusta mallipohjaisesta infrarakentamisesta mittauspäällikön tai mittausvastaavan roolissa. Olet kiinnostunut oppimaan uutta tietomallipohjaisesta toimintatavasta koko hankkeen elinkaaressa, ja olet myös valmis kehittämään alaa tuottavampaan suuntaan Open BIM -periaatteiden hengessä. Jos olet jo ehtinyt toimia tietomallikoordinaattorin roolissa tuotantopuolella, olet asian ytimessä.

Aiempi koulutustaustasi on meille tärkeää, mutta vielä tärkeämpää on motivaatio ja osaaminen, jota tuot mukanasi Novatronille. Arvostamme ohjelmisto-osaamistasi, jota on voinut karttua suunnittelusovelluksien, 3D-Winin, Infrakitin tai Novatronin tuotteiden käytöstä. Tehtävässä vaaditaan sosiaalisia vuorovaikutustaitoja ja hyvää englannin kielen osaamista.

Työpaikkasi voi sijaita Espoossa, Pirkkalassa tai Oulussa – tai vaikkapa kotitoimistossa. Tarkkaa työnkuvaasi ei ole lukittu etukäteen, me Novatronilla huomioimme vahvuusalueesi ja luomme sinulle urapolun, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi digitaalisen infrarakentamisen saralla.

Jos työskentely Novatronilla alkoi kiinnostaa, täytä alla oleva lomake tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen tyopaikat@novatron.fi, aiheeksi ”BIM Specialist”. Liitä viestiisi CV ja palkkatoive.

Avoin hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, rtf.
  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisätiedot:

Petteri Palviainen

Petteri Palviainen

BIM Development Manager

petteri.palviainen@novatron.fi

040 5824066

Katso myös: