3D-Win-Asiantuntija

Haemme 3D-Win-Asiantuntijaa

Novatron Oy:n omistama 3D-Win on suomalainen korkeatasoinen ohjelmisto mittaus-, paikkatieto-, kartta- ja suunnittelutarpeisiin. 3D-Win lisäosineen on suunniteltu kattamaan paikkatiedon ammattilaisten kaikki tarpeet maanmittauksesta valmiisiin aineistoihin.

Asiantuntijana tulet työskentelemään osana 3D-Win-tukitiimiämme asiakastuen monipuolisissa ja haastavissa tehtävissä. Tehtävää voit hoitaa Oulun, Espoon tai Pirkkalan toimipisteestämme käsin, mutta kotikonttorista käsin työskentely on myös mahdollista.

Etsimme ammattilaista, jolla on jo kertynyt työkokemusta suunnittelu- ja/tai paikkatietosovelluksista. Työkokemus asiakastuessa toimimisesta katsotaan eduksesi. Kiinnostuksesi mukaan tarjoamme sinulle mahdollisuutta päästä kehittämään koulutuspalveluitamme 3D-Win-asiantuntijana. Jos käytät suomen kielen lisäksi sujuvasti myös muita kieliä, niin muista mainita osaamisesi hakemuksessasi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtävänkuvan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Olemme infrarakentamisen yksi suurimmista digitalisoijista omilla, alaa mullistavilla tuotteillamme.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan syyskuussa 2021.

Jos tehtävä vaikuttaa mielenkiintoiselta, jätä hakemuksesi Adeccolle palkkatoiveineen 30.6. mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

Jätä hakemus Adeccon sivuilla tästä linkistä

Avoin hakemus

 • Drop files here or
  Accepted file types: pdf, doc, docx, rtf, Max. file size: 50 MB.
  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Lisätiedot:

  Rekrytoinnista vastaa Adecco Finland Oy

  Rekrytoinnista vastaa Adecco Finland Oy