fbpx

Luotettavaa suomalaista koneohjausta

Suomalainen Novatron on kehittänyt koneohjausjärjestelmiä jo vuodesta 1991. Digitaalisen infrarakentamisen edelläkävijöinä olemme mukana kehittämässä alan yleisiä standardeja ja toimintatapoja. Panostamme vahvasti asiakaspalveluun – koko Suomen kattava huolto- ja tukiverkostomme takaavat, että laitteesi käyttöönotto ja käyttö sujuvat vaivatta.

Novatronin etätuki opastaa!

Palvelemme sinua tukipalvelussa maanantaista perjantaihin kello 8-16.
Tavoitat meidät numerosta: 03 357 2640

Tarvitsetko käytön opastusta?

Katso koneenkuljettajan pikaopas 3D-koneohjaukseen!

Tilaa palvelusopimus

Tilaa uutiskirjeemme!

Infrarakentamisen ajankohtaiset tapahtumat, maanrakennuksen uutiset ja tuoteuutuudet suoraan sähköpostiisi.

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Palvelumme uudistuivat!

Joko olet hankkinut Novatron Palvelusopimuksen?

Xsite® MANAGE-pilvipalvelun edistyneet tiedonsiirto-ominaisuudet sekä koneohjauksen etätukipalvelu kuuluvat uuteen, Novatron Palvelusopimukseen 01.01.2024 alkaen.

Tilaa palvelusopimus Xsite®-järjestelmiisi nyt!

Tutustu lisää

3D-koneohjaus kaivinkoneisiin

Huippuluokan 3D-koneohjausjärjestelmää käyttävällä kuskilla on koko ajan tieto, mitä työmaalla pitää tehdä. Helppokäyttöinen Novatronin Xsite®-koneohjaus on suunniteltu suomalaiseen mallipohjaiseen rakentamiseen, joten se soveltuu täydellisesti myös suurille infrahankkeille!

Tutustu

Pilvipalvelu tiedonhallintaan

Xsite® MANAGE-palvelun avulla yhdistät ja jaat tarvittavan ajantasaisen informaation eri sidosryhmille mahdollistaen laadukkaan rakennustuotannon.

Pilvipalvelu mahdollistaa myös pintamallien sekä kartoitus- ja toteumapisteiden visualisoinnin kartalla, osana työmaaprojektin tiedonhallintaa.

Tutustu Siirry palveluun

Koulutukset

Nosta osaamisesi uudelle tasolle!

Koulutuksiemme avulla voit ottaa kaiken hyödyn irti uusien teknologioiden tarjoamista mahdollisuuksista. Kokeneet asiantuntijamme kouluttavat infra-alalle maanrakentamisen ja tietomallinnuksen ammattilaisia.

Palvelumme uudistuvat!

Xsite® MANAGE-pilvipalvelun edistyneet tiedonsiirto-ominaisuudet sekä koneohjauksen etätukipalvelu tulevat kuulumaan uuteen, Novatron Palvelusopimukseen 01.01.2024 alkaen. Hanki palvelusopimus Xsite®-järjestelmiisi jo nyt, ja pidä yrityksesi rattaat pyörimässä!

Lue lisää!

Uutta Novatronilta! 10″ näyttö ja uudet G3-anturit Xsite-koneohjaukseen

Novatron julkaisee täysin uuden 10-tuumaisen koneohjausnäytön, sekä uuden sukupolven G3-koneohjausanturit, jotka nostavat koneohjauksen tarkkuuden ja käytettävyyden standardit uudelle tasolle. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa, vastaamaan pohjoisen vaativia olosuhteita. Uutuudet ovat ensiesittelyssä Mansen Mörinöillä 12.4.2024. Xsite® Display 10 – Suurempi näyttö pienemmässä paketissa Novatronin täysin uusi 10″ koneohjausnäyttö tarjoaa käyttäjälleen huippuunsahiottua käytettävyyttä. Entistä suurempi ja […]

Lue artikkeli »

Järjestelmä tutuksi kesän koneohjauskoulutuksessa

Maksuttomassa koulutuksessa käydään läpi koneohjauksen ja paikannuksen perusteet, sekä Novatronin Xsite® PRO 3D -koneohjausjärjestelmän toimintoja ja ominaisuuksia. Koulutuksen jälkeen sinulla on syvempää tietoa koneohjauksen ja paikannuksen toimintaperiaatteista, sekä perustason osaaminen Novatronin 3D-koneohjausjärjestelmän käytöstä.  Koulutus on kaikille maanrakentajille ja konemyyjille avoin, eli voit huoletta osallistua, vaikkei käytössäsi olisi Novatronin koneohjausjärjestelmää. Lisääntyneen kysynnän vuoksi Novatron järjestää ylimääräisen koulutuskerran kesäsesonkiin! Seuraava koulutus järjestetään […]

Lue artikkeli »

Novatron mukana Future Mobile Work Machine 2024 -tapahtumassa

Innolla ilmoitamme, että Novatron osallistuu Future Mobile Work Machine 2024 -tapahtumaan 28.-29. toukokuuta! Tapahtuma järjestetään Tampere-talossa ja odotamme mielenkiinnolla, että pääsemme jakamaan näkemyksiämme, kuulemaan uusia ideoita sekä tavata muita alan ammattilaisia. Tule tapaamaan asiantuntijoitamme ja kuulemaan Mikko Vesasen esitys ”Connected construction: Enabling mixed fleet worksite data exchange”. Nähdään tapahtumassa!   — We are excited to announce that […]

Lue artikkeli »

Töihin Novatronille?

Etsimme jatkuvasti mm. devaajia eri työtehtäviin Pirkkalan tai Espoon toimipisteillemme. Tule osaksi yli 140 henkilön teknologiayritystä, joka kehittää, valmistaa ja toimittaa ratkaisuja infrarakentamisen digitalisointiin ja työkoneiden robotisointiin.

Kotimainen ja kansainvälistä kasvua tavoitteleva perheyrityksemme tarjoaa työntekijöilleen tasapainoisesti vastuuta ja vapautta, tutkitusti tyytyväisen työyhteisön sekä viihtyisät, modernit toimitilat.

Lue lisää!