Novatronin asiantuntijapalveluihin uusia vahvistuksia

tammikuu 12, 2018

Koulutus -ja asiantuntijapalvelumme vahvistuivat vuoden alussa, kun Teppo Rauhala ja Kalle Mulari hyppäsivät remmiin mukaan.

Kalle Mularille infra-ala on ennestään tuttu, sillä hän on aikaisemmin toiminut Lemminkäisellä mittaustyönjohtajana, jossa hänen työnkuvaansa kuului katujen ja siltojen rakennus sekä korjaus.  Novatronilla hän toimii tietomalliasiantuntijan tehtävissä vastuualueenaan mallinnuspalvelut sekä koulutukset.

Teppo Rauhala on infra-alan konkari.  Hän on toiminut mm. kehitys-insinöörinä VR Trackillä vastaten BIM-kehityksestä sekä ollut mukana monissa liikenneviraston ja kaupunkien kehittämishankkeissa. Novatronilla hänen työkuvaan kuuluu erilaiset infra-alan asiantuntijatehtävät ja asiantuntijapalveluiden kehittäminen sekä koulutukset.

Kallen ja Tepon yhteystiedot löydät yhteystiedot -sivuiltamme. Tapaat heidät esimerkiksi Inframallinnuspäivillä, jotka Novatron järjestää 13.-14.3.2018 Hämeenlinnan Verkatehtaalla.

                          Kalle Mulari


 

                     Teppo Rauhala


 
 
 
 
 
 

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.