Uusia tuulia Pohjois-Suomen huoltoon

lokakuu 28, 2016

Novatronin valtuutettuna huoltokumppanina Pohjois-Suomessa jatkaa SAH eli Suomen Autohuolto. SAH:n riveissä on tällä hetkellä kaksi asentajaa, jotka asentavat, kalibroivat ja huoltavat Novatronin järjestelmiä. ”Olemme saaneet asiakkailtamme paljon positiivista palautetta SAH:n työn jäljestä ja ammattimaisesta otteesta. Lisäksi SAH:lla on hiljattain aloittanut uusi asentaja”, kertoo Novatronin asiakaspalvelupäällikkö Tomi Mahkonen.
SAH:n Oulun toimistolle osoitteeseen Visiolinja 9, on myös avattu Novatronin varaosapiste. Varaosapisteellä on saatavilla kaikkia yleisimpiä varaosia, joten mahdollinen laiterikko ei pääse hidastamaan työmaata. Varaosapiste on avoinna arkisin klo 7:30-17:00 välisenä aikana.
Paikallisen huollon lisäksi etätukemme palvelee Pohjois-Suomen asiakkaita entiseen malliin. Etätuen avulla ratkaisemme yli 90 % tukipyynnöistä ilman huoltomiehen käyntiä työmaalla. Mikä parasta, etätukipalvelumme on maksuton, järjestelmään on ainoastaan hankittava SIM-kortti.
 
Novatron-koneohjaus-etätuki

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.