Kiitos vuodesta 2016!

joulukuu 21, 2016

Novatron Joulutervehdys
Joulu lähestyy ja Novatronin 25v-juhlavuosi alkaa olla paketissa. Vuosi 2016 on ollut meillä kovan kasvun aikaa, ja järjestelmiä on toimitettu työmaille ennätystahtiin. Mikä parasta, alkuvuodesta julkaistu uusin 3D-järjestelmäversio on kerännyt todella paljon positiivista palautetta niin koneenkuljettajilta kuin muiltakin työmaahenkilöiltä. Haluammekin kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme hyvästä yhteistyöstä ja luottamuksesta meihin!
Iso kiitos kuuluu myös kaikille työntekijöillemme. Kiirettä on pitänyt niin tuotekehityksessä, tuotannossa, myynnissä kuin asiakaspalvelussakin. Meillä on hieno porukka kasassa ja mahtava yhteishenki – pidetään tästä kiinni ja jatketaan yhdessä kohti uusia tavoitteita!
Voidaan sanoa, että Suomessa maarakennusalalla tietomallinnus on nyt lyönyt itsensä läpi. Suomi on maailmanlaajuisestikin edelläkävijä infran tietomallinnuksen hyödyntämisessä. Tavoitteenamme edelleen on tarjota parhaat menetelmät digitaaliseen infrarakentamiseen!
Tietomallintamisen ja koneohjauksen saralla mennään siis eteenpäin kovaa vauhtia, mutta nyt on kuitenkin aika rauhoittua hetkeksi joulun viettoon. Hyvää joulua, onnellista uutta vuotta, ja vielä kerran kaikille iso kiitos vuodesta 2016!

 

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.